Emiroo Kilopat Katılım 23 Eylül 2018 Mesajlar 418 10 Haziran 2021 #1 Performans bakımından bu 3 cihaz arasında en iyisi hangisi? Bütçem 3000 TL başka cihaz da önerirseniz sevinirim. Cihazlar; - Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - Xiaomi Redmi Note 10 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - Xiaomi Redmi Note 9S 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2021
Performans bakımından bu 3 cihaz arasında en iyisi hangisi? Bütçem 3000 TL başka cihaz da önerirseniz sevinirim. Cihazlar; - Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - Xiaomi Redmi Note 10 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - Xiaomi Redmi Note 9S 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #2 Emiroo dedi: Performans bakımından bu 3 cihaz arasında en iyisi hangisi? Bütçem 3000 TL başka cihaz da önerirseniz sevinirim. Cihazlar; - Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - Xiaomi Redmi Note 10 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - Xiaomi Redmi Note 9S 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Hocam 8 Pro ve 9S arasında performans olarak büyük bir fark yok. Güncellik sıkıntı değilse 8 Pro alabilirsiniz. Bu 3 cihaz dışında Realme 7 öneririm.
Emiroo dedi: Performans bakımından bu 3 cihaz arasında en iyisi hangisi? Bütçem 3000 TL başka cihaz da önerirseniz sevinirim. Cihazlar; - Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - Xiaomi Redmi Note 10 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - Xiaomi Redmi Note 9S 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Hocam 8 Pro ve 9S arasında performans olarak büyük bir fark yok. Güncellik sıkıntı değilse 8 Pro alabilirsiniz. Bu 3 cihaz dışında Realme 7 öneririm.
Emiroo Kilopat Katılım 23 Eylül 2018 Mesajlar 418 10 Haziran 2021 #3 HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam 8 Pro ve 9S arasında performans olarak büyük bir fark yok. Güncellik sıkıntı değilse 8 Pro alabilirsiniz. Bu 3 cihaz dışında Realme 7 öneririm. Genişletmek için tıkla... Note 10 ile aralarında fark var mı? Küçük telefon istiyorum tasarımıda çok iyi parasıda iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2021
HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam 8 Pro ve 9S arasında performans olarak büyük bir fark yok. Güncellik sıkıntı değilse 8 Pro alabilirsiniz. Bu 3 cihaz dışında Realme 7 öneririm. Genişletmek için tıkla... Note 10 ile aralarında fark var mı? Küçük telefon istiyorum tasarımıda çok iyi parasıda iyi.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #4 Emiroo dedi: Note 10 ile aralarında fark var mı? Küçük telefon istiyorum tasarımıda çok iyi parasıda iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam performans önemli ise o seçenekler arasından Note 10 kötü bir tercih olur.
Emiroo dedi: Note 10 ile aralarında fark var mı? Küçük telefon istiyorum tasarımıda çok iyi parasıda iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam performans önemli ise o seçenekler arasından Note 10 kötü bir tercih olur.
Emiroo Kilopat Katılım 23 Eylül 2018 Mesajlar 418 10 Haziran 2021 #5 HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam performans önemli ise o seçenekler arasından Note 10 kötü bir tercih olur. Genişletmek için tıkla... Anladım galiba vazgeçiyorum biraz daha almayacağım fiyatlar çok yükseldi. Neyse çok teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2021
HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam performans önemli ise o seçenekler arasından Note 10 kötü bir tercih olur. Genişletmek için tıkla... Anladım galiba vazgeçiyorum biraz daha almayacağım fiyatlar çok yükseldi. Neyse çok teşekkür ederim.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.903 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #6 Oyun performansı olarak bunlar arasından Note 8 Pro bir adım önde. Note 10 modeli yonga olarak dezavantajlı, özellikle GPU tarafında. Yoksa işlemcisi gayet güçlü.
Oyun performansı olarak bunlar arasından Note 8 Pro bir adım önde. Note 10 modeli yonga olarak dezavantajlı, özellikle GPU tarafında. Yoksa işlemcisi gayet güçlü.