Xiaomi Redmi Note 11 alınır mı?

pubg wild rift mlbb falan

ama aşırı oyun oynayacağımı düşünmüyorum

PUBG Wild Rift MLBB falan.

Ama aşırı oyun oynayacağımı düşünmüyorum.

10 sli arkadaş PUBG ve Wild Rift FPS söylesin ben 10 Pro ile PUBG 45 LoL 60 her şey en yüksek akıcı oynuyorum.

ya beyler bosverin oyunu falan var mıdır boyle 7-7.5k arası kamerasi normal-iyi arası bide sarzi hizli dolup 60hzden yüksek olan

Ya boş verin oyunu falan var mıdır boyle 7-7.5k arası kamerasi normal-iyi arası bir de şarji hizli dolup 60Hz'den yüksek olan.

Al 10 Pro geç o zaman bence.

Xiaomi Redmi Note 11 alınır mı? Veya bu fiyata sizin daha iyi önerileriniz var mıdır acaba? Kamerası aşırı kötü gelmedi.

Alınmaz kesinlikle Note 10 Pro alabilirsin ama.

Şarj 30 dk doluyor bende 1-2 gün götürüyor kamera ise böyle.Benim işimi goruyor.oyun oynatiyor

Şarj 30 dk doluyor bende 1-2 gün götürüyor kamera ise böyle. Benim işimi goruyor. Oyun oynatiyor

10 Pro bütçe olmazsa 10 s bence iyi seçim Android 14 gelecek PUBG en yüksek grafik FPS 60.

Şarj 30 dk doluyor bende 1-2 gün götürüyor kamera ise böyle.Benim işimi goruyor.oyun oynatiyor

10 Pro bütçe olmazsa 10 s bence iyi seçim Android 14 gelecek PUBG en yüksek grafik FPS 60.
Resim 4k 30 FPS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…