Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 27 Aralık 2022 #1 Öncelikle bu konuyu arkadaşım için açtım. Galeri çok fazla şarj yiyormuş. Var mıdır bunun bir çözümü? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2022
Öncelikle bu konuyu arkadaşım için açtım. Galeri çok fazla şarj yiyormuş. Var mıdır bunun bir çözümü?
Düşün ve Bul Decipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #2 otomatik videolar dönüyorsa kapat galeri güncellemesi varsa yap.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 27 Aralık 2022 #3 Hocam değere bakacak olursak 54mAh çok yüksek bir değer değil. Telefona AccuBatery indirerek pil sağlığını kontrol etsin şarjı hızlı bitiyorsa.
Hocam değere bakacak olursak 54mAh çok yüksek bir değer değil. Telefona AccuBatery indirerek pil sağlığını kontrol etsin şarjı hızlı bitiyorsa.
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 27 Aralık 2022 #4 İlettim arkadaşıma. alicsndemir dedi: Hocam değere bakacak olursak 54mAh çok yüksek bir değer değil. Telefona AccuBatery indirerek pil sağlığını kontrol etsin şarjı hızlı bitiyorsa. Genişletmek için tıkla... Düşün ve Bul dedi: otomatik videolar dönüyorsa kapat galeri güncellemesi varsa yap. Genişletmek için tıkla...
İlettim arkadaşıma. alicsndemir dedi: Hocam değere bakacak olursak 54mAh çok yüksek bir değer değil. Telefona AccuBatery indirerek pil sağlığını kontrol etsin şarjı hızlı bitiyorsa. Genişletmek için tıkla... Düşün ve Bul dedi: otomatik videolar dönüyorsa kapat galeri güncellemesi varsa yap. Genişletmek için tıkla...