Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 27 Mart 2024 #11 Prime Ghost dedi: Arkadaşlar cihazı 4500'e vereceğim vereyim mi sizce? Kaçak zaten yurt dışı cihaz direnç kayıtlı vermek mantıklı olur mu? 1 aydır ilanda. Genişletmek için tıkla... Taylor Swift Fan Cl dedi: Satacağınız fiyatı sonraki geçeceğiniz telefonun fiyatına ve acelenize göre güncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Belirttim.
Prime Ghost dedi: Arkadaşlar cihazı 4500'e vereceğim vereyim mi sizce? Kaçak zaten yurt dışı cihaz direnç kayıtlı vermek mantıklı olur mu? 1 aydır ilanda. Genişletmek için tıkla... Taylor Swift Fan Cl dedi: Satacağınız fiyatı sonraki geçeceğiniz telefonun fiyatına ve acelenize göre güncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Belirttim.
0komerr Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #12 Prime Ghost dedi: Arkadaşlar cihazı 4500'e vereceğim vereyim mi sizce? Kaçak zaten yurt dışı cihaz direnç kayıtlı vermek mantıklı olur mu? 1 aydır ilanda. Genişletmek için tıkla... verme sakın verme takasa girmek iste istedigin cihazla adamlar uygun sayıyor kayıtrsızı 8000 saydı adam
Prime Ghost dedi: Arkadaşlar cihazı 4500'e vereceğim vereyim mi sizce? Kaçak zaten yurt dışı cihaz direnç kayıtlı vermek mantıklı olur mu? 1 aydır ilanda. Genişletmek için tıkla... verme sakın verme takasa girmek iste istedigin cihazla adamlar uygun sayıyor kayıtrsızı 8000 saydı adam
Prime Ghost Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #13 0komerr dedi: Verme sakın verme takasa girmek iste istedigin cihazla adamlar uygun sayıyor kayıtrsızı 8000 saydı adam. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam 4.5'a zaten satılmıyor satamadım da zaten takas desen nasıl uygun sayıyorlar anlamadım zaten takasla pahalı sayıyorlar ve konumum hepsine de uzak yakın konumumdakiler de zaten pahacı.
0komerr dedi: Verme sakın verme takasa girmek iste istedigin cihazla adamlar uygun sayıyor kayıtrsızı 8000 saydı adam. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam 4.5'a zaten satılmıyor satamadım da zaten takas desen nasıl uygun sayıyorlar anlamadım zaten takasla pahalı sayıyorlar ve konumum hepsine de uzak yakın konumumdakiler de zaten pahacı.