Xiaomi Redmi Note 11 Pro Android telefona iOS kurmak

Wplayer

Kilopat
Yer
New York, USA
Hocam konudan da anlaşıldığı gibi Android bir telefonum var ve içerisine gerçek anlamda iOS işletim sistemini kurmanın bir yolunu buldum.
Konuyu açmamın sebebi gerçekten kurmaya değer mi? Bildiğiniz üzere iPhone telefonlar RAM'leri az olmasına rağmen günlük kullanımda Android'e nazaran daha az ısınıyorlar ve takılıyorlar. Bunun tamamıyla olmasa BİLE büyük bir kısmının bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Telefonum Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128 GB ve 8+3GB RAM versiyonu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam konudan da anlaşıldığı gibi Android bir telefonum var ve içerisine gerçek anlamda iOS işletim sistemini kurmanın bir yolunu buldum.
Konuyu açmamın sebebi gerçekten kurmaya değer mi? Bildiğiniz üzere iPhone telefonlar RAM'leri az olmasına rağmen günlük kullanımda Android'e nazaran daha az ısınıyorlar ve takılıyorlar. Bunun tamamıyla olmasa bile büyük bir kısmının bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Telefonum Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128 GB ve 8+3GB RAM versiyonu.

Böyle bir şeyin imkanı yok büyük ihtimalle Custom bir roma iOS teması kurmuşlardır.

Nasil kuracaksınız? Ornek veya kaynak atar misiniz? Büyük ihtimalle Launcher olarak kandirilmissinizdir.
Nasıl yani? Öyle birşey imkansıza çok yakın.
İmkansıza yakın bile değil, direkt imkansız. Ancak arayüzü benzetebilirsiniz iOS'a. Kaynak kodları olmadığı sürece Android cihaza iOS yüklemek imkansız.

İmkansıza yakın bile değil, direkt imkansız. Ancak arayüzü benzetebilirsiniz IOS'a. Kaynak kodları olmadığı sürece Android cihaza iOS yüklemek imkansız.

iOS 1 Emulator cikmisti, zorlayıp modlasa anca onu kurar diye düşünüyorum.

iOS 1 Emulator cikmisti, zorlayıp modlasa anca onu kurar diye düşünüyorum.
Oldu da kaynak kodu ile yapıldı, işlemci ve diğer parçaların uyumsuzluğuyla sistem kendini boot bile edemez. Anca büyük bir ekiple uyumlu hale getirilebilir bu durum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı