Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus ekranı sıcaktan eriyip çıktı

Japon yapıştırıcısı al tak mı diyeyim? Ya taktırtıcın ya da kaliteli bir şey alacaksın.

Siz düzgünce cevap veremiyor musunuz? Bunun için yapıştırıcısı varsa düzgün bir şekilde yazarsınız anlarım. Sosyal de ki tüm sorulara bu şekilde cevap verseniz size göre çok normal gelir değil mi?

Siz düzgünce cevap veremiyor musunuz? Bunun için yapıştırıcısı varsa düzgün bir şekilde yazarsınız anlarım. Sosyal de ki tüm sorulara bu şekilde cevap verseniz size göre çok normal gelir değil mi?

Kardeşim sen nasıl takacaksın? Nasıl yapıştıracaksın? Ne dememizi bekliyorsun? Yetkiliye git diyorum para alırlar diyorsun. Tabii alacaklar babalarının hatrı için yapmıyorlar bu işi. Yeni cihaz alacaksan konu aç yardımcı oluruz.

Merhaba,

Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Saygılarımızla.

Benim ekranımın sağ tarafındaki yapışkanlar erimişti fakat sol taraftaki yapışkanlar erimemişti, erimiş taraftaki ekranı biraz yukarı kaldırdım çift taraflı bandı yapışkanların erimiş olduğu yere bandı yapıştırdım sonra ekranı yerine oturttum bandı yapışkanı yüzeyine yapışması için bekledim, bekledikten sonra bandı çıkardım tekrar ekranı oturttum yapışkanlar hem ekran da hem de alt kısımda olduğu için ekran ve yüzeyi biribirine yapıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı