blondecow Hectopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 15 17 Mayıs 2023 #1 Telefonuma fabrika ayarlarını sıfırla yaptım ve açılmayıp başlıktaki hatayı verdi. Şimdi de kapanıp açılıyor kendi kendine ana ekran gelmiyor, değişik bir sayfaya atıyor. Durum nedir acaba?
Telefonuma fabrika ayarlarını sıfırla yaptım ve açılmayıp başlıktaki hatayı verdi. Şimdi de kapanıp açılıyor kendi kendine ana ekran gelmiyor, değişik bir sayfaya atıyor. Durum nedir acaba?
KS KS blondecow Hectopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 15 17 Mayıs 2023 #11 USB hata ayıklamayı açın diyor nasıl yapacağım ? Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #12 blondecow dedi: USB hata ayıklamayı açın diyor nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Evet. Onu unuttum. adb reboot bootloader yazın ve telefonda Fastboot yazısı olması lazım. Daha sonra fastboot devices deyin ve çıkan sonuçu gönderin. Artı 0 Eksi
blondecow dedi: USB hata ayıklamayı açın diyor nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Evet. Onu unuttum. adb reboot bootloader yazın ve telefonda Fastboot yazısı olması lazım. Daha sonra fastboot devices deyin ve çıkan sonuçu gönderin.
KS KS blondecow Hectopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 15 17 Mayıs 2023 #13 Kullanıcı311 dedi: Evet. Onu unuttum. adb reboot bootloader yazın ve telefonda Fastboot yazısı olması lazım. Daha sonra fastboot devices deyin ve çıkan sonuçu gönderin. Genişletmek için tıkla... Böyle dedi ama Telefonda fastboot yazısıda yok Dosya Ekleri 498498.PNG 29,5 KB · Görüntüleme: 87 Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 dedi: Evet. Onu unuttum. adb reboot bootloader yazın ve telefonda Fastboot yazısı olması lazım. Daha sonra fastboot devices deyin ve çıkan sonuçu gönderin. Genişletmek için tıkla... Böyle dedi ama Telefonda fastboot yazısıda yok
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #14 blondecow dedi: Böyle dedi ama. Telefonda Fastboot yazısıda yok. Genişletmek için tıkla... Telefon bağlı değil mi? @Umut Nas hocam yardımcı olur musunuz? Artı 0 Eksi
blondecow dedi: Böyle dedi ama. Telefonda Fastboot yazısıda yok. Genişletmek için tıkla... Telefon bağlı değil mi? @Umut Nas hocam yardımcı olur musunuz?
KS KS blondecow Hectopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 15 17 Mayıs 2023 #15 Telefonda bağlı Kullanıcı311 dedi: Telefon bağlı değil mi? @Umut Nas hocam yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Telefonda bağlı Kullanıcı311 dedi: Telefon bağlı değil mi? @Umut Nas hocam yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla...
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #16 blondecow dedi: Telefonda bağlı. Genişletmek için tıkla... Telefon Recovery'de mi yoksa kapalı mı? Artı 0 Eksi
KS KS blondecow Hectopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 15 17 Mayıs 2023 #17 Kullanıcı311 dedi: Telefon Recovery'de mi yoksa kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Açık önümde şuan Main Menu yazıyor Reboot,Wipe Data,Connect with MIAssistant falan yazıyor. Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 dedi: Telefon Recovery'de mi yoksa kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Açık önümde şuan Main Menu yazıyor Reboot,Wipe Data,Connect with MIAssistant falan yazıyor.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #18 blondecow dedi: Açık önümde şu an main menu yazıyor reboot, wipe data, connect with mıassistant falan yazıyor. Genişletmek için tıkla... adb oem edl dener misiniz? Artı 0 Eksi
blondecow dedi: Açık önümde şu an main menu yazıyor reboot, wipe data, connect with mıassistant falan yazıyor. Genişletmek için tıkla... adb oem edl dener misiniz?
KS KS blondecow Hectopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 15 17 Mayıs 2023 #19 Bilinmeyen komut diyor hocam Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #20 blondecow dedi: Bilinmeyen komut diyor hocam. Genişletmek için tıkla... Evet, çünkü salladım. Telefonu kapatıp adb reboot bootloader yazın. Artı 0 Eksi
blondecow dedi: Bilinmeyen komut diyor hocam. Genişletmek için tıkla... Evet, çünkü salladım. Telefonu kapatıp adb reboot bootloader yazın.