Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Bootloop'a girdi

yextaaa

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G telefonum Bootloop'a girdi sanırım, emin değilim. Adının böyle olduğundan telefon sürekli açılıp 'mi' yazısı ve üstte açık kilit logosu çıkıp tekrar kapanıyor. Fastboot'ya da recovery Mode'a giremiyorum, hemen geri atıyor. Telefonu yarın iade edeceğim ama içinde bilgilerim var, bilgilerime erişilmesini istemiyorum (kargo ile başka şehre gidecek). Yardımlarınızı bekliyorum, anlayan bir abi de ekleyeyim. @bir2bir3bir4

@Umut Nas

Merhaba, Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G telefonum Bootloop'a girdi sanırım, emin değilim. Adının böyle olduğundan telefon sürekli açılıp 'mi' yazısı ve üstte açık kilit logosu çıkıp tekrar kapanıyor. Fastboot'ya da recovery Mode'a giremiyorum, hemen geri atıyor. Telefonu yarın iade edeceğim ama içinde bilgilerim var, bilgilerime erişilmesini istemiyorum (kargo ile başka şehre gidecek). Yardımlarınızı bekliyorum, anlayan bir abi de ekleyeyim. @bir2bir3bir4

@Umut Nas

İade edeceğim derken e-ticaret sitesinden mi satın aldın hocam yakın tarihte. Pcne Fastboot ve Xiaomi driver kur Fastboot boot veya Fastboot reboot komutunu kullanabilirsin.

İade edeceğim derken e-ticaret sitesinden mi satın aldın hocam yakın tarihte. Pcne Fastboot ve Xiaomi driver kur Fastboot boot veya Fastboot reboot komutunu kullanabilirsin.
Cevabınız için teşekkür ederim. Hayır, bir tanıdıktan aldım ama IMEI'si kopyalanmış ve yasal olmayan işleri yapmayı sevmeyen birisi olduğum için iade etmeye karar verdim. Bir de IMEIsiz telefon kullanmak sorunlu iş diye, ama telefon dediğim gibi oldu bir anda iade edeceğim. Ama tüm bilgilerim içinde gitsin istemiyorum. Şu Fastboot driverini bir araştırıyım, eğer bu gece bu işi çözersem gerçekten çok iyi olur. Tekrardan teşekkürler cevabınız için.

@Umut Nas
Bootloop tamam recovery kısmına da giremezseniz anlarım ama ikisi de olmayınca yine de fastboot moduna alınıp fastboot ROM yükleyebiliyor olmanız lazım. Fastboot ile stock ROM attıktan sonra TWRP de ROM da yüklenebilir sonrasında.

Daha iyi bilenler vardır mutlaka sorununuza çare bulursunuz umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı