Xiaomi Redmi Note 12 Pro alınır mı?

unbeleuchet

Decapat
Daha fazla  
Yakın zamanda Xiaomi Redmi Note 12 Pro almayı düşünüyorum. Bütçem 8 bin - 14 bin TL arası, oyun oynamaktan ziyade günlük kullanım için almayı düşünüyorum ve zaten oynayacağım max oyun Clash of Clans gibi oyunlar. Ayrıca kamera da benim içim önemli olduğu için Note 12 Pro almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz veya önerir misiniz?

Alınmaz. Az daha çıkarak Realme GT 2 almanızı öneririm.

Realme gibi markalara pek güvenemiyorum. Önerebileceğin başka bir marka var mı?
Redmi Note 12 Pro fiyatının ederi bir cihaz değil. Redmi Note 10 Pro ile aynı işlemciyi kullanıyor, makyajlanıp yeniden piyasaya sürülmüş bir ürün. Xiaomi'ye güveniyorsanız Poco X6 Pro veya X6 gibi cihazların çıkmasını bekleyebilirsiniz. Zaten yarın bu saatlerde tanıtılmış olur.

Redmi önermem, eğer imkanın varsa Xiaomi'nin kendi cihazlarından almanı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim

Samsung Galaxy S20 bütçe çıkmazsa S20 FE de olabilir.
Bu arada Poco X6 serisi yarın tanıtılacak hatırladığım kadarıyla.Onu da bekleyebilirsiniz.

Alınmaz. Onun yerine A34 alın daha çok işinizi görecektir.

Alınmaz, A34 daha iyi bir cihaz. Bütçe çıkıp realme GT 2 almak en sagliklisi olur.
İthalatçı garantili olmasını bilerek riske girerseniz Note 12 Pro 5G de bakabilirsiniz. Ben riske girmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…