D Dream1 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 Merhaba, "Xiaomi Redmi Note 12" model telefonum bir süre kullandıktan sonra hiçbir Wi-Fi'yi görmüyor nasıl düzeltebilirim? Not: Telefonumu garantiye gönderdim yeni telefon verdiler. Telefonu yeniden başlatın demeyin.
Merhaba, "Xiaomi Redmi Note 12" model telefonum bir süre kullandıktan sonra hiçbir Wi-Fi'yi görmüyor nasıl düzeltebilirim? Not: Telefonumu garantiye gönderdim yeni telefon verdiler. Telefonu yeniden başlatın demeyin.
7 734204 Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 3.698 Çözümler 4 9 Mart 2024 #2 Wifi'ı unutup tekrar şifre girmeyi veya ayarlardan wifi sıfırlamayı denedin mi?
D Dream1 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #3 Hiçbir Wifi'yi görmüyor, Sıfırlamak derken nasıl?
7 734204 Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 3.698 Çözümler 4 9 Mart 2024 #4 Dream1 dedi: Sıfırlamak derken nasıl? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Bağlantılar ve Paylaşımlar > Wi-Fi sıfırla şeklinde seçenek olması lazım.
Dream1 dedi: Sıfırlamak derken nasıl? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Bağlantılar ve Paylaşımlar > Wi-Fi sıfırla şeklinde seçenek olması lazım.
D Dream1 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #5 Silinen üye dedi: Ayarlar > Bağlantılar ve Paylaşımlar > Wi-Fi sıfırla şeklinde seçenek olması lazım. Genişletmek için tıkla... olmadı.
Silinen üye dedi: Ayarlar > Bağlantılar ve Paylaşımlar > Wi-Fi sıfırla şeklinde seçenek olması lazım. Genişletmek için tıkla... olmadı.
T tcp_yquwa Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #6 Telefonu düşürdünmü? Format atmayı dene
D Dream1 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #7 tcp_yquwa dedi: Telefonu düşürdünmü? Format atmayı dene Genişletmek için tıkla... düşürmedim denedim yok Yardımcı olur musunuz
tcp_yquwa dedi: Telefonu düşürdünmü? Format atmayı dene Genişletmek için tıkla... düşürmedim denedim yok Yardımcı olur musunuz
T tcp_yquwa Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #8 Dream1 dedi: düşürmedim denedim yok Yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle wifi yeri ya yanmış yada sorunlu telefoncuya götürmenizi öneririm
Dream1 dedi: düşürmedim denedim yok Yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle wifi yeri ya yanmış yada sorunlu telefoncuya götürmenizi öneririm
D Dream1 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #9 tcp_yquwa dedi: Büyük ihtimalle wifi yeri ya yanmış yada sorunlu telefoncuya götürmenizi öneririm Genişletmek için tıkla... garanti var yeni telefon verildi
tcp_yquwa dedi: Büyük ihtimalle wifi yeri ya yanmış yada sorunlu telefoncuya götürmenizi öneririm Genişletmek için tıkla... garanti var yeni telefon verildi