Xiaomi Redmi Note 13 alınır mı?

Seldnurr432

Hectopat
Daha fazla  
Anneme alacağız önerir misiniz? Anneme alacağız NFC yok bunda ne yapmalıyız? Bütçe 10 15 k anneme göre alo dese yeter ama görüntü kalitesi sesi de iyi olsun istiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi 12 Pro alın işlemcisi daha iyidir 67 wat gücünde ben kullanıyorum mikrofonu iyi ses kalitesi iyi 120 Hz oyun için olmadığını biliyorum ama lüks hissettiriyor bunlar parlaklığı gayet iyi şarjıda hızlı doluyor 67 wat ve içinden kılıf çıkıyor NFC özelliği var. A54 de iyi 15bin TL'ydi en son fiyatı artmış olabilir eğer 15e bulursanız iyi annem kullanıyor.

Redmi 12 Pro alın işlemcisi daha iyidir 67 wat gücünde ben kullanıyorum mikrofonu iyi ses kalitesi iyi 120 Hz oyun için olmadığını biliyorum ama lüks hissettiriyor bunlar parlaklığı gayet iyi şarjıda hızlı doluyor 67 wat ve içinden kılıf çıkıyor NFC özelliği var. A54 de iyi 15bin TL'ydi en son fiyatı artmış olabilir eğer 15e bulursanız iyi annem kullanıyor.
Note serisi daha iyi değil mi

Şarj aleti çıkıyor mu

Redmi Note 12 Pro 5G'yi kast ediyorum zaten.
Hyır 13 daha iyi değil mi bi üst serisiya

Hocam Samsung Galaxy A35. Evet kendiniz almanız lazım adaptör ise yanlış hatırlamıyorsam 600-700 TL arasıydı.

Ekran 120hz amoled ekran.

Linki buraya bırakıyorum satıcı direk HepsiBurada : https://app.hb.biz/18IpLrGIV7tz
Babam cimri biraz okadar para vermez malesef reder öneriyor banada

Bede 13 daha iyi bekliyordum ama işlemcisi kötü işlemci telefonun beyni olduğu için diyorum oyun için kullanmayacakmış ama yine de önemli he bir de A54 yanlış hatırlamadıysam yoktu ama Redmi'de var. 67 wat olan.
Annem oyun oynamaz tıktok bakar youtube den dizi izler o kadar başka bişey yapmaz

Arkadaşlar işimizi görür mü bu telefon

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı