Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G vs Pro+5G

Regalor

Hectopat
Yurt dışı Xiaomi Redmi Note 13Pro5g veya Plus5g alacağım, arada kaldım sizce hangisi alınmalı? Arada 3 bin TL fark var ama performans olarak kayda değer bir fark göremedim açıkçası. Sizce hangisi mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışı Xiaomi Redmi Note 13Pro5g veya Plus5g alacağım, arada kaldım sizce hangisi alınmalı? Arada 3 bin TL fark var ama performans olarak kayda değer bir fark göremedim açıkçası. Sizce hangisi mantıklı?

Hocam sizin aldığınız yer biraz pahalı sanırım ben direk Plus+ aldım yurt dışı 11.500'e 256 GB düz Pro olanda 9.500 falandı ben açıkçası almışken Plus+ almanızı tavsiye ederim 120 watt şarj gayet tatmin ediyor fabrika verisi 19 dk diyor ama bir yarım saate doluyor.

Hocam sizin aldığınız yer biraz pahalı sanırım ben direk Plus+ aldım yurt dışı 11.500'e 256 GB düz Pro olanda 9.500 falandı ben açıkçası almışken Plus+ almanızı tavsiye ederim 120 watt şarj gayet tatmin ediyor fabrika verisi 19 dk diyor ama bir yarım saate doluyor.

Hocam Mardin'den bir tanıdık 5G olana 10.500
Plusa da 13.500 diyor internette birkaç global satan yere baktım onlar da bu fiyatlarda. Bence siz ucuza almışsınız bu arada nereden aldınız?

Hocam Mardin'den bir tanıdık 5G olana 10.500
Plusa da 13.500 diyor internette birkaç global satan yere baktım onlar da bu fiyatlarda. Bence siz ucuza almışsınız bu arada nereden aldınız?

Hocam ben gebzeden Technology House adında bir dükkandan aldım.

Ama zam gelmiş olabilir hocam dediğiniz gibi.

Aynen çünkü 3 tane tanıdığa ayrıca internette de bu işi yapanlara baktım aynı fiyat. Peki hocam siz ısınma vs. yaşadınız mı yani ekşi yanı oldu mu şu ana kadar.

Hocam neden Pro Plus diyorum çünkü 120 watt şarj 1-0 önde avantaj sağlıyor.
Evet ayrıca sizinkinin işlemcisi de daha iyi

Aynen çünkü 3 tane tanıdığa ayrıca internette de bu işi yapanlara baktım aynı fiyat. Peki hocam siz ısınma vs. yaşadınız mı yani ekşi yanı oldu mu şu ana kadar.

Evet ayrıca sizinkinin işlemcisi de daha iyi.

Yok hocam ben ısınma görmedim he zorlayan oyunlarda elbet ısınıyor ama ben rahatsız olmuyorum pek onun haricinde bir ısınma durumu söz konusu değil.

Yok hocam ben ısınma görmedim he zorlayan oyunlarda elbet ısınıyor ama ben rahatsız olmuyorum pek onun haricinde bir ısınma durumu söz konusu değil.
hocam cihazın kamera performansı nasıl ?
günlük kullanım ve sosyal medya-kamera için almayı düşünüyorum .
genel olarak tavsiye eder misin ?

Hocam cihazın kamera performansı nasıl?
Günlük kullanım ve sosyal medya-kamera için almayı düşünüyorum.
Genel olarak tavsiye eder misin?

Hocam kamera olarak 200 MP var ama çok kameradan anlamam iyi sanırım ama bir iPhone kadar değil eski cihazima göre farkı var tabii ki Note 8 Pro'dan onun harici bataryası biraz hızlı gidiyor gibi sanırım ama çok da sorun değil 120 watt çok iyi iş görüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı