Xiaomi Redmi Note 13 Pro alınır mı?

15 bin fakat zorlamayla 18 bin falan olabilir.

Bu fiyat bandında da A35, A55, A54, Honor 200, Honor 90, Oppo reno 11F, Poco x6 falan var hocam
Honor 200 veya a55 alabilirsiniz.
Redmi note 13 pro donanım bakımından fiyatına göre iyi olsa da yazılımsal olarak sıkıntılı. Xiaomi'nin redmi serisinde sıkıntılar olabiliyor. Babam kullanıyor, evet telefon hızlı kamerası güzel fiyatına göre özellikler iyi ancak telefonun sıkıntıları var. Kendi kendine kapanıyor vs. Bunu sadece bir örnek olarak verdim. Alacaksanız da hyper os güncellemesi yapmayın, güncellemeden sonra daha çok arttı. İthalatçı garantili olduğu için garantiyle de uğraşmak istemiyor.

Hocam arkadaşımda 12 veya 11 Pro var dehşet kasıyor. Bende de şu an kullandığım telefonu almadan önce kullandığım Redmi 9T vardı 2.5 yil kullandim kasma mi dersin uzun sureli donma mi dersin zor kullaniyordum.

Redmi olmasından kaynaklıdır diye düşünüyorum çünkü Redmi cihazların yazılımı kötü diye biliyorum galiba benim telefonun yazılımı kötü olmadığı için pek kasmıyor.

Redmi Note 9 Pro. 2020 aralıktan bu yana halendaha kasma donma olmadan çalıştığını gördüm. Nasıl uzun ömürlü değil?

Honor 200 ve Poco X6 güzeldir. Redmi Note 13 Proda denildiği kadar kötü telefon değil.
Ben de 2020'nin başından beri note 9 pro kullanıyorum kasma donma yok ama telefon sapıtıyor. Yazılımsal olarak sıkıntılı.
Ayrıca güncelleme desteği olarak Samsung'lar daha uzun ömürlü.

Kullanım amacına göre X6 pro, honor 200, A55

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı