Dediğiniz doğru evet şu anki telefonumun bataryasından çok çektiğim için batarya konusunda rahatlamak istiyorum bir de telefonda çok aşırı bir beklentim yok. Telefonu gündelik koşullarda kullandığım için böyle düşük bütçeli bir şeye kaçmak istiyorum.
Anladım bir de o modelleri bir araştırayım.
Peki bu telefonun 16 GB modelleri hakkında son olarak ne diyorsunuz. Gerçekten var mı yok mu yoksa bir şekilmi veriyorlar. Ona göre gidip 12 GB modelinimi alayım yoksa 16 olanını mı?
Tamamdır. Yurt dışı cihazı alacak olduğum için mejbur Redmi Note 13 Pro Plus alacağım. Dediğiniz modellerede baktım gerçekten güzel ama onun için yurt dışından getirtmek lazım. Onun içinde bir tanıdığım yok maalesef.
Tamamdır. Yurt dışı cihazı alacak olduğum için mejbur Redmi Note 13 Pro Plus alacağım. Dediğiniz modellerede baktım gerçekten güzel ama onun için yurt dışından getirtmek lazım. Onun içinde bir tanıdığım yok maalesef.
Biraz bütçemi aşıyor. Bir de ekran kalitesi sanki Pro Plus da daha iyi arada film dizi falan da izliyorum daha iyi olur gibi kamerası da bir tık daha iyi bu biraz daha kullanımıma uygun olur gibi POCO'ları oyun için önerdiler işlemcisi iyi diye.
Hocam kafam çok karıştı POCO serisi daha çok işlemci gücü olduğu ve oyun odaklı olduğu için tercih etmiyorum mi 13T Pro'da bütçeyi bir tık aşıyor ama Pro Plus'dan daha iyi gibi duruyor.