YRGNC Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #1 Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ vs Samsung Galaxy S23 FE. Sizce kamerası için hangisi alınır?
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.471 Makaleler 1 Çözümler 11 12 Eylül 2024 #2 Redmi'ler bana göre iyi değil düz Xiaomi olsa olabilir. S23 FE tercih edebilirsiniz.
U ultramen Picopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #3 Sadece kamera değil neredeyse diğer tüm konularda da S23FE daha iyi.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.471 Makaleler 1 Çözümler 11 12 Eylül 2024 #4 YRGNC dedi: Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ vs Samsung Galaxy S23 FE. Sizce kamerası için hangisi alınır? Genişletmek için tıkla... Aklıma gelmişken kamera testlerini veya karşılaştırmalarını izleyin daha iyi karar verirsiniz.
YRGNC dedi: Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ vs Samsung Galaxy S23 FE. Sizce kamerası için hangisi alınır? Genişletmek için tıkla... Aklıma gelmişken kamera testlerini veya karşılaştırmalarını izleyin daha iyi karar verirsiniz.
YRGNC Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #5 mardzic dedi: Aklıma gelmişken kamera testlerini veya karşılaştırmalarını izleyin daha iyi karar verirsiniz. Genişletmek için tıkla... samsung s23fe daha güzel geliyor gözüme fakat yıllardır redmi kullanıyorum alışmakta zorluk çekermiyim telefonlar hakkında pek bilgim yok
mardzic dedi: Aklıma gelmişken kamera testlerini veya karşılaştırmalarını izleyin daha iyi karar verirsiniz. Genişletmek için tıkla... samsung s23fe daha güzel geliyor gözüme fakat yıllardır redmi kullanıyorum alışmakta zorluk çekermiyim telefonlar hakkında pek bilgim yok
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.471 Makaleler 1 Çözümler 11 12 Eylül 2024 #6 YRGNC dedi: Samsung S23FE daha güzel geliyor gözüme fakat yıllardır Redmi kullanıyorum alışmakta zorluk çeker miyim telefonlar hakkında pek bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Çekmessiniz diye düşünüyorum. İkisi de Android olduğu için.
YRGNC dedi: Samsung S23FE daha güzel geliyor gözüme fakat yıllardır Redmi kullanıyorum alışmakta zorluk çeker miyim telefonlar hakkında pek bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Çekmessiniz diye düşünüyorum. İkisi de Android olduğu için.
YRGNC Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #7 mardzic dedi: Çekmessiniz diye düşünüyorum. İkisi de Android olduğu için. Genişletmek için tıkla... teşekkürler franklin
mardzic dedi: Çekmessiniz diye düşünüyorum. İkisi de Android olduğu için. Genişletmek için tıkla... teşekkürler franklin
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.471 Makaleler 1 Çözümler 11 12 Eylül 2024 #8 YRGNC dedi: Teşekkürler franklin. Genişletmek için tıkla... Şunu göz önünde bulundurun S23 FE Exynos işlemci kullandığı için bir günü zor çıkarabilir batarya konusunda.
YRGNC dedi: Teşekkürler franklin. Genişletmek için tıkla... Şunu göz önünde bulundurun S23 FE Exynos işlemci kullandığı için bir günü zor çıkarabilir batarya konusunda.
YRGNC Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #9 mardzic dedi: Şunu göz önünde bulundurun S23 FE Exynos işlemci kullandığı için bir günü zor çıkarabilir batarya konusunda. Genişletmek için tıkla... peki samsung s22 mi redmi note 13 pro+ mı? ultramen dedi: Sadece kamera değil neredeyse diğer tüm konularda da S23FE daha iyi. Genişletmek için tıkla... peki samsung s22 mi redmi note 13 pro+ mı?
mardzic dedi: Şunu göz önünde bulundurun S23 FE Exynos işlemci kullandığı için bir günü zor çıkarabilir batarya konusunda. Genişletmek için tıkla... peki samsung s22 mi redmi note 13 pro+ mı? ultramen dedi: Sadece kamera değil neredeyse diğer tüm konularda da S23FE daha iyi. Genişletmek için tıkla... peki samsung s22 mi redmi note 13 pro+ mı?
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.471 Makaleler 1 Çözümler 11 12 Eylül 2024 #10 YRGNC dedi: Peki Samsung S22 mi Redmi Note 13 Pro+ mı? Peki Samsung S22 mi Redmi Note 13 Pro+ mı? Genişletmek için tıkla... S22'nin batarya sorunu olsa da bana göre S22. YRGNC dedi: Peki Samsung S22 mi Redmi Note 13 Pro+ mı? Peki Samsung S22 mi Redmi Note 13 Pro+ mı? Genişletmek için tıkla... Daha bilgili kisiler cevap verirse ona göre karar verin Redmi kisminda fazla bilgim yok.
YRGNC dedi: Peki Samsung S22 mi Redmi Note 13 Pro+ mı? Peki Samsung S22 mi Redmi Note 13 Pro+ mı? Genişletmek için tıkla... S22'nin batarya sorunu olsa da bana göre S22. YRGNC dedi: Peki Samsung S22 mi Redmi Note 13 Pro+ mı? Peki Samsung S22 mi Redmi Note 13 Pro+ mı? Genişletmek için tıkla... Daha bilgili kisiler cevap verirse ona göre karar verin Redmi kisminda fazla bilgim yok.