Pruom Megapat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #1 Merhaba, bütçem dolayısıyla Xiaomi Redmi Note 14 buldum. Kullananlardan ricam, nasıl bir telefon? Artı ve eksileriyle.
Merhaba, bütçem dolayısıyla Xiaomi Redmi Note 14 buldum. Kullananlardan ricam, nasıl bir telefon? Artı ve eksileriyle.
NessGhest Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 581 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #2 Pruom dedi: Merhaba, bütçem dolayısıyla Xiaomi Redmi Note 14 buldum. Kullananlardan ricam, nasıl bir telefon? Artı ve eksileriyle. Genişletmek için tıkla... Oyun mu oynayacaksiniz günlük kullanım için mi? Amactan amaca değişen bir telefon.
Pruom dedi: Merhaba, bütçem dolayısıyla Xiaomi Redmi Note 14 buldum. Kullananlardan ricam, nasıl bir telefon? Artı ve eksileriyle. Genişletmek için tıkla... Oyun mu oynayacaksiniz günlük kullanım için mi? Amactan amaca değişen bir telefon.
Pruom Megapat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #3 NessGhest dedi: Oyun mu oynayacaksiniz günlük kullanım için mi? Amactan amaca değişen bir telefon. Genişletmek için tıkla... oyun ile alakam yok sosyal amaçlı.
NessGhest dedi: Oyun mu oynayacaksiniz günlük kullanım için mi? Amactan amaca değişen bir telefon. Genişletmek için tıkla... oyun ile alakam yok sosyal amaçlı.
DenizKaya2809 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 2.098 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #4 Günlük kullanımda sıkıntı yaşamazsın şimdilik ama donanım olarak 4 yıl önceki Note 10S ile aynı seviyede.
Günlük kullanımda sıkıntı yaşamazsın şimdilik ama donanım olarak 4 yıl önceki Note 10S ile aynı seviyede.
Pruom Megapat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #5 DenizKaya2809 dedi: Günlük kullanımda sıkıntı yaşamazsın şimdilik ama donanım olarak 4 yıl önceki Note 10S ile aynı seviyede. Genişletmek için tıkla... eyvallah
DenizKaya2809 dedi: Günlük kullanımda sıkıntı yaşamazsın şimdilik ama donanım olarak 4 yıl önceki Note 10S ile aynı seviyede. Genişletmek için tıkla... eyvallah