Scarheart Megapat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 547 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2018 #1 Telefonun bataryası ölü durumda. Orijinal batarya nereden bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2018
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 25 Kasım 2018 #2 BM-45 bataryalardan alacaksınız. AliExpress veya ülkemizdeki N11, GittiGidiyor gibi sitelerden alabilirsiniz. Orijinalliği konusunda net bir şey diyemem. Ülkemize Xiaomi Türkiye tarafından girmeyen bir model. Yorumları okumanızda fayda vardır.
BM-45 bataryalardan alacaksınız. AliExpress veya ülkemizdeki N11, GittiGidiyor gibi sitelerden alabilirsiniz. Orijinalliği konusunda net bir şey diyemem. Ülkemize Xiaomi Türkiye tarafından girmeyen bir model. Yorumları okumanızda fayda vardır.
M mkilic111 Zeptopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #3 xiaomi batarya arıyorsanız mi.web.tr ye bakabilirsiniz. orjinal ürün olduğunu söylüyorlar. Xiaomi Orijinal Bataryalar
xiaomi batarya arıyorsanız mi.web.tr ye bakabilirsiniz. orjinal ürün olduğunu söylüyorlar. Xiaomi Orijinal Bataryalar
DryreL Megapat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 853 Çözümler 5 Yer İstanbul/Köln Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımı 13 Ocak 2022 #4 Ben de Mi 9T Pro cihazım için orijinal batarya arıyorum. İnternet çakma kaynıyor. Orijinal nereden bulabilirim?
Ben de Mi 9T Pro cihazım için orijinal batarya arıyorum. İnternet çakma kaynıyor. Orijinal nereden bulabilirim?