Xiaomi Redmi Note 4 kendi kendine ses açıp kısıyor

HakkıBakır

Hectopat
Yer
Titan
Daha fazla  
Meslek
Tekstil
Xiaomi redmi note 4 dün birden bire kendi kendine ses açıp kısmalarla başladı. Bugün başka sayfalara ve uygulamalar açıyor. Kaspersky antivirüs lisanslı bulamıyor. Yardımcı olabilecek var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı telefonu kullandım gerçekten çok sorunlu bir model. Hayalet ekran sorunu vardı bende de.
Evde 2 çocuk olduğundan, her an herşeyi bekliyorum. Telefondan yana memnunum ama ne yaptılar, ne ettiler anlamadım. Oyun diye virüslü bir şeylere bastılar sanırım. Lisanslı Kaspersky demek ki bir işe yaramıyormuş.

Cihazı güvenli moda alın ve bir süre öyle kullanın eğer sıkıntı yoksa cihaza virüs girmiş demektir. Güvenli moda girmek için cihazı kapatın. Cihazı tekrar açın Mi logosu göründüğü an parmağınızı parmak izi okuyucusuna cihaz tamamı ile açılana kadar hızlı hızlı basıp çekin. Sol altta "Safe Mode" yazıyorsa başarılı şekilde girmişsiniz demektir.
Ya da antivirüs programlarını tek tek denemek. Pek işe yaradığını sanmıyorum ama denemekte fayda var.
Onlarda işe yaramaz ise sıfırlayın cihazı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı