Xiaomi Redmi Note 4 vs Samsung Galaxy C5 Pro

Daha fazla  
İkisininde fiyatı hemen hemen aynı, sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Note 4 bildiğim ve beğendiğim bir telefon. Uygun fiyatı ile en alınası telefonlardan biri şu an. C5 Pro modelini ise incelemedim ama kağıt üzerinde o da gayet güzel duruyor. Fiyat farkı yok ise hoşunuza gideni alın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinin özellikleri hemen hemen aynı ama bataryada RED Mi Note 4 4100 Mah, C5 Pro 2600 Mah gibi bir fark var ayrıca C5 Pro fiyatına çift kameralı saf Android'li Mia1'de var.

Bence C5 Pro daha iyi. Her ne kadar batarya düşük gibi gözükse de Samsung'un pil optimizasyonu çok süper. Bir Note 4 kadar iyi batarya performansı sunamaz, fakat kamera ve performans yönünde Note 4'den önde.

Note 4'den kastım Redmi Note 4. Boşu boşuna uyarı süresi aldım. Alınan 1 puanımın geri verilmesini istiyorum. Ayrıca yanlış bilgi ibaresi kaldırılmalı. Eğer ki "Note 4" ibaresi yüzünden uyarı aldıysam ilk mesajı yazan arkadaşa da dikkat edilmesini istiyorum.

@78501 Mesajını ben raporladım, Xiaomi modelini kastetmişsin direkt konu başlığına bakmadan Note 4 yazdığın için Samsung modelinden bahsediyorsun diye sandım, sana cezan veren moderatör arkadaşında dalgınlığına gelmiş. Ortada bir yanlış bilgilendirme yok, yanlış anlaşılma var. Cezaya sebebiyet verdiğim için senden özür diliyorum.

@Jira @Asım Demir Arkadaşın yanlış bilgilendirme cezasını kaldırır mısınız, ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu.

Önemli değil. 1 puanımı zaten neyliğine istediğimi anlamışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…