Xiaomi Redmi Note 4X Şarj Sorunu

Fettah

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese hayırlı günler bir sorum olacaktı. Benim telefonumda (Xiaomi Redmi Note 4X MTK) bir sorun ortaya çıktı. Şarjım ne eskisi kadar hızlı ne de eskisi gibi uzun süre gitmiyordu. Ben de bu olaylar sonucu yeni batarya almaya karar verdim. Yeni batarya aldım ve umduğum gibi gitmedi, açıkçası şarji az da olsa uzun götürüyordu şarj etme süresi çok çok uzundu, ben de bu süreçte farklı telefonda denemek test etmek istedim. S7 Edge telefonda test ettim, ortalama 1000 MA şarj ediyor (farklı aletlerle de) anladım ki şarj aletinde ya da kablomda sıkıntı yoktu. Aynı şeyi kendi telefonumda yapınca farklı şarj aletleriyle de -900 -200 bazen 300 MA gösteriyordu. Büyük oranda -900 ve bu süreçte eksi göstermesine rağmen tel şarj oluyordu. Aynı şarj aletlerini farklı telefonlarda deneyince 1000-1010 MA onda şarj ediyor. Şimdi benim aklımda iki soru var. Bu sorun benim sistem yaziliminda mi yoksa şarj soketindemi sıkıntı var anlayamadım. Son olarak ma değerleri sabit değil, hiçbir şey yapmasam ya da CPU'yu zorlamayan şeyler açık kalsa şarj gıdım gıdım doluyor, bazen de CPU'yu az zorlayacak seyler olduğunda direk şarj kesiliyor, elektrik vermiyor. Diğer telefonlarda ise ortalama değerleri 1000'den düşüyor ama CPU zorlama olunca yine şarj oluyor ma değeri yüksek oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…