Xiaomi Redmi Note 7 alınır mı?

Scarheart

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Uzun bir süredir redmi note 4 kullanıcısıyım. Çok memnunum. Redmi Note 7 almayı düşünüyorum. Verdiğim paraya değmeyecek eksi bir yönü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatını Her yönüyle hak ediyor, En büyük sorunu bence arka kamerasının aşırı çıkıntılı olması Karbon kılıf şart (Tabii ondan sonra Bu niye böyle kalın lan diyebilirsin) Eğer Karbon kılıf alırsan çok iyi telefondur.

Peki Hepsiburada'dan almak istiyorum. Türkiye garantili yazıyor. Ama teknosada 500 TL daha fazla. Farkı ne anlamadım. Garanti farkı olabilir mi yoksa mağaza farkı mi?

Peki Hepsiburada'dan almak istiyorum. Türkiye garantili yazıyor. Ama teknosada 500 TL daha fazla. Farkı ne anlamadım. Garanti farkı olabilir mi yoksa mağaza farkı mi?
Teknosa her zaman biraz daha pahalı oluyor. Hepsiburadadan alabilirsiniz bi sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama çıktığı taktirde hemen değiştirirler. Bi de Redmi Note 7 çok iyi bi cihaz gerçekten. Arkadaşım kullanıyor ve özellikle gece 48 MP fotoğraflar harika çıkıyordu çok beğenmiştim. Güzel telefon yani tavsiye ederim bende

Buradan alabilirsiniz.

Ben de almak istiyorum A50 ve Redmi Note 7 arasında kaldım.
A50 o fiyatı hak edecek telefon değil, Note 7 alabilirsiniz. Listenize Facebook gruplarından Mİ9SE ekleyin derim.

Birçok telefonu karşılaştırdım ve 1.000 - 2.000 TL arasında Meizu X8, Xiaomi Redmi Note 7 ve Huawei P Smart (2019) telefonlarından daha iyisini göremedim. Bence bu üç telefon da fiyatlarını sonuna kadar hak ediyorlar ve bu segmentte iyi iş çıkarıyorlar. Yinede karar verebilmeniz için karşılaştırma sitelerinde karşılaştırın ve inceleme videolarını izleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…