Xiaomi Redmi Note 7 Alınır mı?

Serhat Öztekin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ekim'de Redmi Note 8 çıkacağını biliyorum ama Hepsiburada'da 75TL Chip para ve 50 TL hediye çeki var. Telefon bana 1325 TL gelecek.
Yarın son gün.
Sizce alayım mı?
Redmi Note 8 çıkınca daha da fiyatı düşer mi?

Fiyatı çok iyi. Kesinlikle alınır.
Tavsiyem 3/32 değilde 4/64 alman yönünde.
32 GB almayın. 64 ya da 128 GB alın.
Bütçeniz varsa bu da düşünülebilir ama bütçeniz yoksa 3/32 de gayet iyidir.

Note 8 i beklerim diyorsanız bekleyin ama fiyatının çok düşeceğini zannetmiyorum. Eğer vaktiniz yoksa alabilirsiniz. Bende kullanıyorum. Günlük işler ve orta oyunlar için gayet yeterli. Telefonun oldukça kullanışlı. MIUI arayüzü gayet güzel. MIUI11 daha da güzel olacak diyorlar. Güncelleme alan bir telefon yani. Parmak izi de gayet hızlı çalışıyor. Yani alınır. Ama 64/4 almanızı ve alırken kamerayı koruyabilen kalın bir kılıf almanızı öneririm. Kamera çok çıkıntılı ve sert bir zemine koyarken çizilebilir.

İlk piyasaya çıktıktan 3 gün sonra almıştım oldukça memnunum, benimde tavsiyem 64gb modelini almanız yönünde olurdu.

Tavsiyem 3/32 değilde 4/64 alman yönünde.
32 GB almayın. 64 ya da 128 GB alın.
Fiyatı çok iyi. Kesinlikle alınır.

Bütçeniz varsa bu da düşünülebilir ama bütçeniz yoksa 3/32 de gayet iyidir.
İlk piyasaya çıktıktan 3 gün sonra almıştım oldukça memnunum, benimde tavsiyem 64gb modelini almanız yönünde olurdu.
4 Ram/64 Hafıza alın.
4 GB Ram/ 64 GB Hafıza çok daha iyi olur fakat oyun vs. oynamayacağım için gerek olmadığını düşünüyorum fakat depolama konusunda yeteceğini bilmiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Note 8 düşmeyeceğini biliyorum fakat Note 7 daha da düşer mi onu bilmiyorum.

Note 7 modeli de daha düşmez. Yeterince fiyatı düştü. Bütçeniz artarsa Redmi Note 7 yerine Mi A3 de iyi bir cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…