Çözüldü Xiaomi Redmi Note 7 Custom ROM nasıl atılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HDDKullanıyorum

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım. Güncel olarak Xiaomi Redmi Note 7 kullanıcısıyım hem pil optimizasyonundan hem de performansından son zamanlarda şikayetçiyim. Arrow OS isimli Custom ROM'un güzel performans verdiğini duydum ve denemek istiyorum ancak daha önce ROM atma tecrübem olmadı. ROM atma adımlarını açıklamanızı ve Arrow OS'dan daha iyi önerileriniz varsa belirtmenizi istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Siteden Lavender Gapps olanı indir. Kurulumu videoya göre yap.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle cihazınızın Bootloader kilidini deaktif edin. Daha sonra minimal ADB kullanarak flashlayın.

Hocam hiç tecrubeniz yoksa dikkat etmeniz lazım. Okuyarak değil de izleyerek yapmanız daha iyi olur.

YouTube'da birkaç tutorial videosu buldum ancak başka ROM kurulumları yapılmış elimde şu anda arrow OS'un dosyası bulunmuyor nereden edinebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…