recep özkan Hectopat Katılım 15 Mart 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. WhatsApp ve Instagram Uygulamalarında görüntülü arama yapamıyorum. Uygulamayı açtığımda 'Cihazınızın kamerası çalışmayı durdurdu' hatası alıyorum. Bunun nedeni ve çözümü nelerdir? Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2019
Arkadaşlar öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. WhatsApp ve Instagram Uygulamalarında görüntülü arama yapamıyorum. Uygulamayı açtığımda 'Cihazınızın kamerası çalışmayı durdurdu' hatası alıyorum. Bunun nedeni ve çözümü nelerdir? Yardımlarınızı bekliyorum.
Ali CEYLAN Hectopat Katılım 14 Mart 2017 Mesajlar 687 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2019 #2 Format, güncelleme ile çözülmez ise servis. Haricen ön kamera çalışıyorsa yazılımsal sıkıntı. Güncellemeleri takip ediniz.
Format, güncelleme ile çözülmez ise servis. Haricen ön kamera çalışıyorsa yazılımsal sıkıntı. Güncellemeleri takip ediniz.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 16 Eylül 2019 #3 Uygulamalara kamera için verdiniz mi?
recep özkan Hectopat Katılım 15 Mart 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2019 #4 Mithat Berhan dedi: Uygulamalara kamera için işin verdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum. İzinden bahsediyorsun sanırım.
Mithat Berhan dedi: Uygulamalara kamera için işin verdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum. İzinden bahsediyorsun sanırım.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 16 Eylül 2019 #5 Evet uygulama izinlerini ve verilerini sıfırlayıp deneyin.
recep özkan Hectopat Katılım 15 Mart 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2019 #6 Mithat Berhan dedi: Evet uygulama izinlerini ve verilerini sıfırlayıp deneyin. Genişletmek için tıkla... İzinleri vermişim. Verileri sırlama nasıl yapılır. Bu arada vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Mithat Berhan dedi: Evet uygulama izinlerini ve verilerini sıfırlayıp deneyin. Genişletmek için tıkla... İzinleri vermişim. Verileri sırlama nasıl yapılır. Bu arada vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 16 Eylül 2019 #7 Depolama alanını temizle diyin ama hesabınıza giriş yapmanız gerekecek.
recep özkan Hectopat Katılım 15 Mart 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2019 #8 Mithat Berhan dedi: Eki Görüntüle 439156 Depolama alanını temizle diyin ama hesabınıza giriş yapmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Gene olmadı ama uygulamayı silip tekrar yükledim kusursuz çalışıyor vakit ayırdığın için sağol. Ali CEYLAN dedi: Format, güncelleme ile çözülmez ise servis. Haricen ön kamera çalışıyorsa yazılımsal sıkıntı. Güncellemeleri takip ediniz. Genişletmek için tıkla... uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum düzeldi. teşekkürler.
Mithat Berhan dedi: Eki Görüntüle 439156 Depolama alanını temizle diyin ama hesabınıza giriş yapmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Gene olmadı ama uygulamayı silip tekrar yükledim kusursuz çalışıyor vakit ayırdığın için sağol. Ali CEYLAN dedi: Format, güncelleme ile çözülmez ise servis. Haricen ön kamera çalışıyorsa yazılımsal sıkıntı. Güncellemeleri takip ediniz. Genişletmek için tıkla... uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum düzeldi. teşekkürler.