Xiaomi Redmi Note 7 Google uygulamalarında oturum açılmıyor

Semg

Yoctopat
Daha fazla  
Bu problemle ilk kez bugün karşılaştım. Dün akşam Facebook'a girerken "bu mi hesabının kullanım süresi dolmuştur!" uyarısı aldım. Tekrar oturum aç dedikten sonra mi hesabımın şifresini girmem istendiği bir cihazı etkinleştir ekranı geldi. Giriş yaptım ve her şey normaldi. Sonra Google'ın uygulamalarında oturum açma sorunu yaşadığımı fark ettim.

Kimliğinizi doğrulamak için oturum açın ekranı geliyor, oturum açıyorum ve biraz bekletip yine kimliğinizi doğrulamak için oturum açın ekranına atıyor. YouTube'a girdiğimde internet bağlantısı yok hatası alıyorum ama internetimde bir sıkıntı yok Instagram, Twitter vs. hepsine girebiliyorum. Ek olarak da Riot Games'in uygulamasında da oturum açıyorum yine biraz bekletip tekrar oturum açma sayfasına atıyor.
Servisi aradım. Onlarda play hizmetleri, Play Store gibi uygulamaların önbelleğini silip varsa güncellemelerini kaldırıp sonra telefonu yeniden başlatmamı işe yaramazsa telefonu yedekleyip fabrika ayarlarına getirmemi söylediler. Yaptım bir işe yaramadı. Sıfırlamadan önce bir de sizlere danışayım dedim. Ne yapmam gerektiği hakkında bir fikri olan var mı?

Daha anlaşılır olsun diye sorunu ekran kaydına alıp liste dışı YouTube'a attım, linkten izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(Videoyu Google'a attığım için İngilizce yapmıştım.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı