Xiaomi Redmi Note 7 IMEI problemi

Şemsettin

Hectopat
Daha fazla  
Telefonu aldığım andan bir hafta sonra IMEI şeysi çıktı, telefonum 1 ay içinde kapatılacak telefonun kendi fiyatı 1800 TL civarında IMEI yapsam 1500TL ödeyeceğim bana mantıklı gelmiyor her fikre açığım ne yapabilirim? Bir şey yapmış olan var mı veya yardım edebilecek şu an aklımdan bir şey geçmiyor. Lütfen fikirlerinizi yazın her şeye açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İthalatçı garantili mi?
Telefonu aldığım andan bir hafta sonra IMEI şeysi çıktı, telefonum 1 ay içinde kapatılacak telefonun kendi fiyatı 1800 TL civarında IMEI yapsam 1500TL ödeyeceğim bana mantıklı gelmiyor her fikre açığım ne yapabilirim? Bir şey yapmış olan var mı veya yardım edebilecek şu an aklımdan bir şey geçmiyor. Lütfen fikirlerinizi yazın her şeye açığım.

1 hafta da bootloader kilidi açılıyor. Eğer Facebook gruplarında falan mağazadan değilde düz satıcıdan aldıysan normal. Adamla iletişime geçip uzaktan kontrol ile IMEI atmasını isteyebilirsin.

İthalatçı garantili mi?
Evet.
Telefonu kayıtlı mı almıştın? IMEI atan yerler mevcut.
Yok hocam direk hepsiburada dan aldım ithalatçı garantili aldım mesaj geldi işte kapanacak diye.
Nereden aldınız?
Hepsiburada.
Tahminen ithalatçı garantili aldınız aldığınıx yere mesaj atın yardımcı oluyorlar diye biliyorum.
Şimdi deniyeceğim.
1 hafta da bootloader kilidi açılıyor. Eğer Facebook gruplarında falan mağazadan değilde düz satıcıdan aldıysan normal. Adamla iletişime geçip uzaktan kontrol ile IMEI atmasını isteyebilirsin.
İletişime geçeceğin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı