Xiaomi Redmi Note 7 Nasıldır?

Genç_Mühendis

Decapat
Başlıkta görüldüğü gibi. Bu marka telefonu kullanan arkadaşlarım bana telefon hakkında görüşlerini belirtirse çok müteşekkir olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta görüldüğü gibi. Bu marka telefonu kullanan arkadaşlarım bana telefon hakkında görüşlerini belirtirse çok müteşekkir olurum.
Alanların geneli memnun. Bende aldım ama daha elime geçmedi.

Biraz daha verip Nokia 8 almanızı tavsiye ederim. İçinde 4GB Ram ve SD835 var. Kamerası ortalama, ama Google Camera'yı kullanırsan kamera çok daha kaliteli oluyor. Kendim de kullanıyorum.

Fiyat performans ürünü olmasına 10 üzerinden 10 puan alabilir ama sağlamlık konusunda sıkıntıları var tamamen cam ve plastik malzemeden oluşuyor sizi bu konuda üzebilir.Ben mi A1 64 gb kullanıyorum gayet sağlam.Ve 4k kayıt yapamıyor olmasıda ayrıca -. (Xiaomi Redmi Note 7)

Hocam redmi note 7 sağlamlığıyla ön planda çıkan bir telefon değilmi ztn ceviz kırma vb ?

Telefon Yekpare Polikarbonat olduğu için çok dayanıklı değil. Xiaomi MIUI arayüzünde reklamlar var. Root atmadığınız sürece kalıcı olarak engellemek mümkün değil. Root attığınız zaman Garanti gidiyor. Son olarak daha güçlü rakipleri var.
1500 - 2000 TL fiyat aralığında Meizu X8 - Meizu Note 9 tavsiye ederim. Çünkü daha güçlü bir işlemci kullanıyorlar.

Pek öyle sayılmaz. @Lare'n!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reklamlar kapatılabiliyor şunu aklınıza sokun lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…