schelter Decapat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 384 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 27 Şubat 2023 #1 Bootloader Kilitli Yazılım atılmıyor. Eski telefon numarama kayıtlı(mi hesabını biliyorum fakat yazılımda SMS gönderiyor) IMEI bilmiyorum. Hiçbir şekilde çözülmedi BL açmaya çalıştığımda da hata veriyor.
Bootloader Kilitli Yazılım atılmıyor. Eski telefon numarama kayıtlı(mi hesabını biliyorum fakat yazılımda SMS gönderiyor) IMEI bilmiyorum. Hiçbir şekilde çözülmedi BL açmaya çalıştığımda da hata veriyor.
5 590736 Hectopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 2.555 Makaleler 1 Çözümler 26 27 Şubat 2023 #2 schelter dedi: Bootloader Kilitli Yazılım atılmıyor. Eski telefon numarama kayıtlı(mi hesabını biliyorum fakat yazılımda SMS gönderiyor) IMEI bilmiyorum. Hiçbir şekilde çözülmedi BL açmaya çalıştığımda da hata veriyor. Genişletmek için tıkla... O telefon herhalde kronik sorunlu. Bende de açılmıyordu sonra sattım. Bir gelefoncuya götür bence.
schelter dedi: Bootloader Kilitli Yazılım atılmıyor. Eski telefon numarama kayıtlı(mi hesabını biliyorum fakat yazılımda SMS gönderiyor) IMEI bilmiyorum. Hiçbir şekilde çözülmedi BL açmaya çalıştığımda da hata veriyor. Genişletmek için tıkla... O telefon herhalde kronik sorunlu. Bende de açılmıyordu sonra sattım. Bir gelefoncuya götür bence.
schelter Decapat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 384 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 27 Şubat 2023 #3 590736 dedi: O telefon herhalde kronik sorunlu. Bende de açılmıyordu sonra sattım. Bir gelefoncuya götür bence. Genişletmek için tıkla... Hallettim.
590736 dedi: O telefon herhalde kronik sorunlu. Bende de açılmıyordu sonra sattım. Bir gelefoncuya götür bence. Genişletmek için tıkla... Hallettim.
D dodooo06 Decapat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #4 schelter dedi: Hallettim. Genişletmek için tıkla... Hocam selam bende de aynı sorun var nasıl hallettiniz?
schelter dedi: Hallettim. Genişletmek için tıkla... Hocam selam bende de aynı sorun var nasıl hallettiniz?