Xiaomi Redmi Note 8 alınır mı?

Kaan1881

Hectopat
Daha fazla  
Ben Samsung A10 kullanıyorum ve bu telefonumda jiroskop yok. Artık jiroskoplu bir telefona geçmek istiyorum o yüzden Xiaomi Redmi Note 8 almayı düşünüyorum bir arkadaşımda vardı ona sorduğumda gayet güzel demişti fakat alınır mı kararsızım sizce?
Not: Maksimum bütçe 3.500TL

Ben Samsung A10 kullanıyorum ve bu telefonumda jiroskop yok. Artık jiroskoplu bir telefona geçmek istiyorum o yüzden Xiaomi Redmi Note 8 almayı düşünüyorum bir arkadaşımda vardı ona sorduğumda gayet güzel demişti fakat alınır mı kararsızım sizce?
Not: Maksimum bütçe 3.500TL

Dostum artık Redmi Note 8 *alınmaz*.
Artık, Redmi Note 9 Pro/S,Poco X3, POCO X3 Pro, Oppo A74 alabilirsin.(ikinci el-yurt dışı'da bakabilirsin)
Jiroskopu PUBG Mobile için kullanacağını düşünüyorum. Ve Redmi Note 8 30FPS veriyor.

Dostum artık Redmi Note 8 *alınmaz*.
Artık, Redmi Note 9 Pro/S,Poco X3, POCO X3 Pro, Oppo A74 alabilirsin.(ikinci el-yurt dışı'da bakabilirsin)
Jiroskopu PUBG Mobile için kullanacağını düşünüyorum. Ve Redmi Note 8 30FPS veriyor.

Jiroskopu PUBG Mobile için kullanmayacağım jiroskop çoğu 360 videoda işe yarıyor.

Onun yerine Redmi Note 10 veya Note 9 Pro veya Redmi 9T olabilir ama ben size Note 10'u öneririm çünkü daha performanslı ve Android 13 güncellemesini alacak.

İstediğiniz özellik var mı bilmiyorum ama ikinci el Mi Note 10 Lite ya da Mi9T bakabilirsiniz. Bu iki cihazı da kullanmış biri olarak premium bir havası olduğunu söyleyebilirim. Note 8'den daha iyi cihazlardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı