Xiaomi Redmi Note 8 alınır mı?

Makaleler
1
Yer
Dünya
Daha fazla  
Kendim için Xiaomi Redmi Note 8 almayı düşünüyorum. Telefon Hepsiburada'da 1850 lira, sizce Redmi Note 8 alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim için Xiaomi Redmi Note 8 almayı düşünüyorum. Telefon Hepsiburada'da 1850 lira, sizce Redmi Note 8 alınır mı?

Tabii ki alınır. Eğer bütçen varsa üzerine 1000TL ekleyip Mi 9T alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kesinlikle almalısın bu fiyata bu özellikler ve tasarım hârika her oyunu açar PS 1 PSP ps 2 emulatörlerde kasmadan rahatça oynatır ve gündelik hayattada gayet iş görür.

Telefonun özellikleri şahane fakat diyelimki kayboldu bulunma ihtimali bile yok. Başıma geldi mahkemeye kadar başvurdum herhangibir gelişme olmuyor.

iPhone dışında kaybolmayı önleyen bir telefon yok diye biliyorum.

Diğer cihazlarda bulunma ihtimali var fakat bunda yok bu telefondan önce Samsung Galaxy S6 Edge Plus kullanıyordum telefon 1 defa çalındı 1 defa kayboldu fakat ikisinde de bulundu IMEI takibi vb. yapabiliyor Samsung gibi markalar ama Xiaomi yapamıyor.

iPhone dışında kaybolmayı önleyen bir telefon yok diye biliyorum.
Hocam Google telefonumu bul diye bir servis var. Ama çok stabil değil eğer mobil veri açık degilse bulamazsınız. Yani ormanda kaybolursa bulamassiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…