Xiaomi Redmi Note 8 Custom ROM kurma

Merhaba, telefonuma Custom ROM kuracağım. Pixel Experience'a karar kıldım, en baştan nasıl kurabileceğim hakkında yardımcı olabilir misiniz? Elimde PC var. @Boranity @HeNiX @walter wick @576864
Öncelikle Bootloader kilidi açacaksanız ondan sonra TWRP kuracaksanız ondan sonra YouTube'dan videolara bakabilirsiniz bu tüm işlemlere.

Bootloader kilidiniz açık mı?
Onun ne olduğunu bilmiyorum, nasıl açıldığını söyleyebilir misiniz?
Xiaomi Redmi Note 8
Öncelikle Bootloader kilidi açacaksanız ondan sonra TWRP kuracaksanız ondan sonra YouTube'dan videolara bakabilirsiniz bu tüm işlemlere.
Önerdiğiniz bir video var mı?

Bu arada birisi telefonu yedekle 1 hafta bekle ondan sonra yap demişti, bunun olayı nedir tam olarak?

Önerdiğiniz bir video var mı?
Bu arada birisi telefonu yedekle 1 hafta bekle ondan sonra yap demişti, bunun olayı nedir tam olarak?
Video farketmez hemen hemen herkes aynı şeyi söylüyor. 1 hafta bekleme olayını bilmiyorum fakat gerek yok. Sizin almanız en önemli yedeklerden biri EFS yedeği ne olur ne olmaz almak lazım. Çünkü Xiaomi zımbırtısında IMEI falan kaçak olmamasına rağmen patlıyor bununda yedeğini almak lazım. TWRP üzerinden alabilirsiniz bu yedeği.

Onun ne olduğunu bilmiyorum, nasıl açıldığını söyleyebilir misiniz?

Bootloader telefonunuzun sistemini kurcalamayın diye üretici tarafından konulan ve Android sistemini çalıştırmaya yaran şeydir.

Kilidi açılmaz ise sadece üreticinin yazılımı ile çalışır.

Kilidi açmak oldukça basittir ama ilk kez açılıyor ise beklemeniz gerekir.

Geliştirici seçeneklerden "OEM kilit" seçeneğini aktif edip mi kilit durumu kısmından mi hesabını telefon ile eşleştirin. MI Unlock Tool'u bilgisayara indirip telefonu kapatın. Ses kısma ve güç kombinasyonunu ile Fastboot moduna alıp telefonu bağlayın. Sürücüleri kurun ve unlock tool ile işlemi başlatın. Eğer bütün bunlar karışık geldiyse şu videodan yararlanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video farketmez hemen hemen herkes aynı şeyi söylüyor. 1 hafta bekleme olayını bilmiyorum fakat gerek yok. Sizin almanız en önemli yedeklerden biri EFS yedeği ne olur ne olmaz almak lazım. Çünkü Xiaomi zımbırtısında IMEI falan kaçak olmamasına rağmen patlıyor bununda yedeğini almak lazım. TWRP üzerinden alabilirsiniz bu yedeği.
Eğer brick olursa bu EFS yedeği ile kurtarıyor muyuz sistemi?

Kilidi açmak oldukça basittir ama ilk kez açılıyor ise beklemeniz gerekir.
Beklemekten kastımız ne kadar bir süre?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı