umut190560 Hectopat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #21 Az001 dedi: Normal skor mıu sürümü nedir? Genişletmek için tıkla... 11.0.10 yazıyor Hamza Ensar Sağlam dedi: Dediğim gibi bu çok kötü bir durım ama sizde işemci yorulması var. Sıcaklık zorlanmadığını gösteriyor bu da işlemcinin performans veremediğini ortaya koyar. Telefonu değiştirmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... geri mi vereyim telefonu sizce ? çok mu kötü anlamadım şimdi
Az001 dedi: Normal skor mıu sürümü nedir? Genişletmek için tıkla... 11.0.10 yazıyor Hamza Ensar Sağlam dedi: Dediğim gibi bu çok kötü bir durım ama sizde işemci yorulması var. Sıcaklık zorlanmadığını gösteriyor bu da işlemcinin performans veremediğini ortaya koyar. Telefonu değiştirmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... geri mi vereyim telefonu sizce ? çok mu kötü anlamadım şimdi
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #22 umut190560 dedi: 11.0.10 yazıyor. Geri mi vereyim telefonu sizce? Çok mu kötü anlamadım şimdi. Genişletmek için tıkla... Çok kötü telefon. Çok yormuşlar. İade edin acil.
umut190560 dedi: 11.0.10 yazıyor. Geri mi vereyim telefonu sizce? Çok mu kötü anlamadım şimdi. Genişletmek için tıkla... Çok kötü telefon. Çok yormuşlar. İade edin acil.
umut190560 Hectopat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #23 Hamza Ensar Sağlam dedi: Çok kötü telefon. Çok yormuşlar. İade edin acil. Genişletmek için tıkla... off tamam sağolun
Hamza Ensar Sağlam dedi: Çok kötü telefon. Çok yormuşlar. İade edin acil. Genişletmek için tıkla... off tamam sağolun
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 23 Ekim 2020 #24 Hamza Ensar Sağlam dedi: Çok kötü telefon. Çok yormuşlar. İade edin acil. Genişletmek için tıkla... Sıfır cihazımla aynı sonuçları almış. Sıcaklıkta bir sorun yok.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Çok kötü telefon. Çok yormuşlar. İade edin acil. Genişletmek için tıkla... Sıfır cihazımla aynı sonuçları almış. Sıcaklıkta bir sorun yok.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #25 Az001 dedi: Sıfır cihazımla aynı sonuçları almış. Sıcaklıkta bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Normalde bu test telefonları çok zorlar. Hamza Ensar Sağlam dedi: Normalde bu test telefonları çok zorlar. Genişletmek için tıkla... Yani ısınması sıkıntı olmadığının göstergesidir.
Az001 dedi: Sıfır cihazımla aynı sonuçları almış. Sıcaklıkta bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Normalde bu test telefonları çok zorlar. Hamza Ensar Sağlam dedi: Normalde bu test telefonları çok zorlar. Genişletmek için tıkla... Yani ısınması sıkıntı olmadığının göstergesidir.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 23 Ekim 2020 #26 Şarja takıp yatpım 1127 çıktı Note 8 ailesinin %86 sından iyi sanırım bir sorunum yok.
umut190560 Hectopat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #27 Hamza Ensar Sağlam dedi: Normalde bu test telefonları çok zorlar. Yani ısınması sıkıntı olmadığının göstergesidir. Genişletmek için tıkla... benimki hiç ısınmadı
Hamza Ensar Sağlam dedi: Normalde bu test telefonları çok zorlar. Yani ısınması sıkıntı olmadığının göstergesidir. Genişletmek için tıkla... benimki hiç ısınmadı
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 23 Ekim 2020 #28 Hamza Ensar Sağlam dedi: Normalde bu test telefonları çok zorlar. Yani ısınması sıkıntı olmadığının göstergesidir. Genişletmek için tıkla... Diğer Note 8'ler ile yakın sonucu var. Bu da bir sorun olmadığını ifade ediyor. Sıcaklıklar da normal. Benimki kılıf ile rahatça geçti testi. umut190560 dedi: Benimki hiç ısınmadı. Genişletmek için tıkla... Testi 3 kere şarja takılı test eder misin? Tüm her şeyi kapat ve RAM jet ile RAM'leri boşalt.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Normalde bu test telefonları çok zorlar. Yani ısınması sıkıntı olmadığının göstergesidir. Genişletmek için tıkla... Diğer Note 8'ler ile yakın sonucu var. Bu da bir sorun olmadığını ifade ediyor. Sıcaklıklar da normal. Benimki kılıf ile rahatça geçti testi. umut190560 dedi: Benimki hiç ısınmadı. Genişletmek için tıkla... Testi 3 kere şarja takılı test eder misin? Tüm her şeyi kapat ve RAM jet ile RAM'leri boşalt.
umut190560 Hectopat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #29 Az001 dedi: Diğer Note 8'ler ile yakın sonucu var. Bu da bir sorun olmadığını ifade ediyor. Genişletmek için tıkla... benim telefondan mı bahsediyorsun dostum ? Az001 dedi: Diğer Note 8'ler ile yakın sonucu var. Bu da bir sorun olmadığını ifade ediyor. Sıcaklıklar da normal. Benimki kılıf ile rahatça geçti testi. Testi 3 kere şarja takılı test eder misin? Tüm her şeyi kapat ve RAM jet ile RAM'leri boşalt. Genişletmek için tıkla... ne değişecek ki dostum
Az001 dedi: Diğer Note 8'ler ile yakın sonucu var. Bu da bir sorun olmadığını ifade ediyor. Genişletmek için tıkla... benim telefondan mı bahsediyorsun dostum ? Az001 dedi: Diğer Note 8'ler ile yakın sonucu var. Bu da bir sorun olmadığını ifade ediyor. Sıcaklıklar da normal. Benimki kılıf ile rahatça geçti testi. Testi 3 kere şarja takılı test eder misin? Tüm her şeyi kapat ve RAM jet ile RAM'leri boşalt. Genişletmek için tıkla... ne değişecek ki dostum
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 23 Ekim 2020 #30 umut190560 dedi: Benim telefondan mı bahsediyorsun dostum? Ne değişecek ki dostum. Genişletmek için tıkla... Evet.
umut190560 dedi: Benim telefondan mı bahsediyorsun dostum? Ne değişecek ki dostum. Genişletmek için tıkla... Evet.