Çözüldü Xiaomi Redmi Note 8 Fastboot ekranında kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Telefonla takılırken ses açma-kısma butonu kendi kendine hareketlenmeye başladı. Kafasına göre kısıp yükseltiyordu. Güç bela güç tuşuna basılı tutarak yeniden başlatma işlemi yaptım. Şimdi Fastboot ekranında kaldı. Ne yapmalıyım? 15 saniye güç tuşuna basıyorum ekran gidiyor tekrar Fastboot ekranı geliyor.

Çözüm
Arkadaşlar sorunu ses açma, kısma ve güç tuşlarının hepsine aynı anda uzun süre basarak çözdüm. Şu anlık ses açma ve kısma tuşlarında da bir problem bulunmuyor. Sorunun çözümünün benim telefonuma özel olduğunu düşünüyorum zira yukarıda belirtilen çözümler bana çare olmadı. Elinize emeğinize sağlık.

Hocam merhaba bende sizin dediğiniz gibi ses açma, kapama ve güç tuşuna bastığımda yeniden başladı ancak şimdi de şarj bitti işareti gösteriyor şarja taktığımda ise tepki vermiyor.

Hocam kaç dakika tuttunuz öyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…