Xiaomi Redmi Note 8 Game Turbo açılmıyor

llucians

Centipat
Bundan yaklaşık 2 ay önce Redmi Note 8 aldım ama bu Game Turbo açılmıyor. Telefonu kapatıp açıyorum 2 gün sonra yine aynı siyah ekran olarak kalıyor, çözümünü bulan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin son güncelleme ile gelen yazılımsal hatadır. Bende de aynı cihaz var hatta bir arkadaşımla beraber aldık. Bundan bir önce ki güncellemede mi kumanda hata veriyor çalışmıyordu. Şimdi düzeldi. Şu an bende açmayı denedim açılmıyor siyah Ekran'da kalıyor. Beklemekten başka çaremiz olmadığı kanısındayım. Bu arada sende gece Saatlerin'de fazla kullanıma bağlı olarak Ghost screen oluyor mu? Bildiğim kadarı ile Ghost screen kalıcı ama bende fazla kullanımdan ötürü olmaya başladı net bir şekilde. Bununda yazılımsal olabileceğini düşünüyorum.

Kesin son güncelleme ile gelen yazılımsal hatadır. Bende de aynı cihaz var hatta bir arkadaşımla beraber aldık. Bundan bir önce ki güncellemede mi kumanda hata veriyor çalışmıyordu. Şimdi düzeldi. Şu an bende açmayı denedim açılmıyor siyah Ekran'da kalıyor. Beklemekten başka çaremiz olmadığı kanısındayım. Bu arada sende gece Saatlerin'de fazla kullanıma bağlı olarak Ghost screen oluyor mu? Bildiğim kadarı ile Ghost screen kalıcı ama bende fazla kullanımdan ötürü olmaya başladı net bir şekilde. Bununda yazılımsal olabileceğini düşünüyorum.

Bende de bir ara Ghost screen olmuştu ferah bir ortam da kullanmaya başladım ve geçti büyük ihtimalle yazılımsal.

Telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin. Çünkü arka planda bazen güncelleştirme yapılabiliyor.
Eğer işe yaramazsa uygulama yöneticisinde game turboya ait datayı temizleyin ve bir daha deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı