waxn Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 36 11 Eylül 2020 #1 Telefonu alalı 7 ay oldu ve dün geceden beri Ghost screen sorununu yasıyorum. Servise gideceğim acaba garantisi oldugu için para alırlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2020
Telefonu alalı 7 ay oldu ve dün geceden beri Ghost screen sorununu yasıyorum. Servise gideceğim acaba garantisi oldugu için para alırlar mı?
oturak Kilopat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 101 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #2 Kimse yazmamış ben yazayım. Garanti ekran değişimi yapıyor ondan garantiye vermen daha mantıklı.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 7 Ekim 2020 #3 Bu bir ekran sorunu olduğu için servis garanti dahilinde ücretsiz ekran değişimi yapacaktır. Aynı sorunun garanti süresince 3. defa çıkması durumunda değişim veya ücret iadesi hakkınız oluyor.
Bu bir ekran sorunu olduğu için servis garanti dahilinde ücretsiz ekran değişimi yapacaktır. Aynı sorunun garanti süresince 3. defa çıkması durumunda değişim veya ücret iadesi hakkınız oluyor.