Headhunter1245 Yoctopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #31 @Agah gibi durum nasil sonuclandi?
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.328 Çözümler 30 12 Ağustos 2021 #32 Headhunter1245 dedi: @Agah gibi durum nasil sonuclandi? Genişletmek için tıkla... Hocam 3-4 gün sonra satıcı IMEI numarasını gerekli yerlere bildirdi ve sorunum çözüldü. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Headhunter1245 dedi: @Agah gibi durum nasil sonuclandi? Genişletmek için tıkla... Hocam 3-4 gün sonra satıcı IMEI numarasını gerekli yerlere bildirdi ve sorunum çözüldü. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Headhunter1245 Yoctopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #33 Agah gibi dedi: Hocam 3-4 gün sonra satıcı IMEI numarasını gerekli yerlere bildirdi ve sorunum çözüldü. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ayni saticidan telefon almayi dusjnuyorum onun icin sordum. Telefon kapali kutj ve 0 idi dimi? Saticiyi tavsiye eder misiniz?
Agah gibi dedi: Hocam 3-4 gün sonra satıcı IMEI numarasını gerekli yerlere bildirdi ve sorunum çözüldü. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ayni saticidan telefon almayi dusjnuyorum onun icin sordum. Telefon kapali kutj ve 0 idi dimi? Saticiyi tavsiye eder misiniz?