Xiaomi Redmi Note 8 kaç yıl gider?

2Skylake

Hectopat
Günde toplam 5 saat oyun veya video izlerim ve kendime en uygun telefonun Note 8 olduğunu gördüm. Bu telefon beni böyle kaç yıl idare eder?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısını babam kullanıyor çok sağlam telefon bütün oyunları Ultra'da falan oynatıyor fiyatına göre sağlam bir telefon gerek kamerası olsun güzel telefondur kendisi ve gorilla glass 5 ile korunuyor olası darbelere karşı sağlam almanı öneririm kamerası 64 MB olması lazım gayet HD güzel kullanırsan rahat 6 7 yıl götürür.

3-4 yıl rahat gider, hatta telefon da sorun olmazsa, sen de değiştirmeye hevesli değilsen daha fazla da gider. Android orta seviye telefonları bile 3 yıl gidiyor, bu modelde orta seviye artık ama bundan daha güçsüz telefonlar var bu kadar süre giden. Mesela ben de J7 Pro var, donanım olarak Note 8 modelinin açıkça gerisinde, 3 yıla yakındır kullanıyorum ve hala çok stabil ve sağlam, iyi bir performans sergiliyor gündelik kullanım için.

İnsanlar telefonun sesin karşıya gitmediğini, Ghost screen hatasını falan söylüyorlar oyüzden telefon beni şüpeye düşürdü.
Konuyla ilgili değil ama bir telefoncudan sıfır telefon alırsam IMEI kayıtlı olur mu? Yani sıkıntı çıkar mı IMEI konusunda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…