Xiaomi Redmi Note 8 MSA Sürekli Olarak Duruyor

botstepz

Hectopat
Makaleler
1
Telefonumda durduk yere bu hatayı almaya başladım. Klasik teknikleri denedim ve tabii ki düzelmedi. Sorun ne acaba ve nasıl düzeltirim?

Telefonumda durduk yere bu hatayı almaya başladım. Klasik teknikleri denedim ve tabii ki düzelmedi. Sorun ne acaba ve nasıl düzeltirim?
MSA = MIUI System Ads. Xiaomi'nin reklam hizmetleri uygulaması diyebiliriz. Ayarlar > şifreler ve güvenlik > yetkilendirme ve geri alma bölümünden MSA açıksa kapalı kapalıysa açığa getirmeyi deneyin.

Msa = MIUI System ads. Xiaomi'nin reklam hizmetleri uygulaması diyebiliriz. Ayarlar > şifreler ve güvenlik > yetkilendirme ve geri alma bölümünden msa açıksa kapalı kapalıysa açığa getirmeyi deneyin.

İşe yaradı yardımınız için teşekkürler. Ancak merak ettiğim bir soru var ben bunu kapatınca telefonumun bazı özelliklerini kullanamama gibi bir durum olmaz değil mi?

Sorununuz çözüldüyse ne mutlu bana :D

İşe yaradı yardımınız için teşekkürler. Ancak merak ettiğim bir soru var ben bunu kapatınca telefonumun bazı özelliklerini kullanamama gibi bir durum olmaz değil mi?

Hayır bu sadece reklam hizmeti, hatta yararınıza olur. Mesela dosyalarda gezerken denk gelmiştir aynı telefonu bende kullanıyorum. Reklamlar çıkıyor artık onları görmeyeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı