Xiaomi Redmi Note 8 Pro alınır mı?

518385

Hectopat
PUBG Mobile oynayacağım. Ekran kaydedici kullanan birisi değilim. Ama FPS değerlerine önem veririm. Bütçem en fazla 3000 TL olduğu için ve telefonun testlerini beğendiğim için bu telefonu düşündüm. Yerine sizce hangisi alınabilir? Yoksa bu telefon iyi mi?

Alınabilir yonga olarak güçlü. Benim önerim Realme 7 olur bu modelde de hemen hemen aynı yonga var. Sadece ekran kartının frekansı Realme 7 modelinde daha yüksek. Bataryası daha iyi Realme 7 modelinin ve daha yeni bir model Note 8 Pro'ya göre.

Alınabilir yonga olarak güçlü. Benim önerim Realme 7 olur bu modelde de hemen hemen aynı yonga var. Sadece ekran kartının frekansı Realme 7 modelinde daha yüksek. Bataryası daha iyi Realme 7 modelinin ve daha yeni bir model Note 8 Pro'ya göre.

Ama Note 8 Pro 60 akıcı grafiklerde 60 FPS desteklerken diğeri sadece 45 FPS destekliyor. Bunun nedeni nedir?

Firma tarafında FPS kilidi uygulanmıştır. Config yaparak FPS kilidini kaldırabilirsiniz. Technopat YouTube kanalında bununla ilgili video var ona bakın.

Yani diyorsunuz ki Realme 7 al ve onun işlemcisi diğerinden daha iyi. Peki Android üzerindeki güncelleme konusunda ne kadar iyi olur.

Realme 7 modelinin işlemcisi G95, Note 8 Pro modelinin G90T bu işlemci aynı mimarı ve performansları da aynı. Ayrıştığı nokta GPU frekansı, Realme 7 modelindeki GPU'nun frekansı biraz daha yüksek Note 8 Pro modeline göre. Yoksa iki telefonda da aynı GPU var. Bu frekans farklılığı da %10-15 arasında bir farka sebebiyet veriyor. İki telefonun oyun karşılaşmalarına Youtube'dan bak, ben şu an müsait değilim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00