Xiaomi Redmi Note 8 Pro alınır mı?

Arkadaş Note 8 PRO' dan bahsediyor. Siz Note 8 ve S7 Edge'i karşılaştırıyorsunuz. Eğer Note 8 PRO' dan bahsedeceksek, evet Note 8 PRO alınır. Ancak S7 Edge' den Note 8' e geçilmez.

Ben ROM atmayı düşünmüyorum. Şu anki haliyle bile 60 FPS oyun oynayabiliyorum, depolama SD kart ile sorunsuz ilerliyor. 2500 TL bütçe ile 3-4 yıl daha gidecek telefon çıkarsa almayı düşünüyorum, bunu başkasına vereceğim. 2020'de çıkacak telefonları da hiç bilmiyorum. Xiaomi'ye de tam olarak güvenmiyorum işin aslı.
Asıl söyleyeceğimi unuttum. 1.0'dan yüksek SAR değerleri yorgunluk getiriyor deniyor. Buna uygunluk da önemli değil mi?

Bende samsung s7 edge kullanıyorum note8 pro ya heveslendim fakat Super amoled WQHD ekrandan Lcd FHD ekrana geçmek baya kötü olacak, 2016 şartlarında 3500 tl ye aldığım bir telefondu daha samsung' a elimi sürmem fakat bütçe arttırıp mi9t pro almak daha mantıklı gibi arada 1500tl lik ciddi bi fark da var. Bilemedim kararsızım.

Bir de şu var. Performans modu olarak ben WQHD değil. Normal HD kullanıyorum halihazırda. Diğer türlü yavaşlamalar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…