Xiaomi Note 8 Pro 64 GB almayı düşünüyorum Xiaomi Türkiye garantili olan 2400TL.
İthalatçı garantili olan 2300TL sizce alınır mı? Değer mi parasına ve ithalatçı garantisi ve Xiaomi Türkiye garantisi arasındaki fark nedir?
İthalatçı garantiden uzak dur, telefona bir şey olunca garantiyi veren Ahmet, Mehmet i bulamıyorsun. Redmi Note 8 Pro yerine Mi 9T almanı öneririm, arada sağlam kalite farkı var.
Edit: 200TL için böyle bir farkı göz ardı etme, ben aldığımda 3200TL'di bu cihaz; https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...-garantili-p-HBV00000KXK3C?magaza=Hepsiburada
Xiaomi Note 8 Pro 64 GB almayı düşünüyorum Xiaomi Türkiye garantili olan 2400TL.
İthalatçı garantili olan 2300TL sizce alınır mı? Değer mi parasına ve ithalatçı garantisi ve Xiaomi Türkiye garantisi arasındaki fark nedir?
Redmi note 9 pro yazın sonuna anca bu fiyatlara düşer bence ama pazara yazın orta-bas kısımlarında 2800tlden girer diye düşünüyorum her sene aynı fiyat politikasını uyguluolar
Ama resmi bişey olsun diosan Türkiye garantisinde alabilirsin fakat yine kimse ilgilenmez
Redmi note 9 pro yazın sonuna anca bu fiyatlara düşer bence ama pazara yazın orta-bas kısımlarında 2800tlden girer diye düşünüyorum her sene aynı fiyat politikasını uyguluolar