Xiaomi Redmi Note 8 Pro Android sistemi çok pil tüketiyor

Eren AKBAŞ

Hectopat
Pil istatistikleri kısmına girdiğimde Android sistemi %40 civarlarında oluyor yok mu çözümü? MIUI 11'de aynı sorun vardı şimdi MIUI 12 var yine aynı.

Hocam Android telefonlar genellikle fazla sarj tüketiyor. Arka plandaki gereksiz uygulamaları kapatın mobil veri, Wi-Fi ve Bluetooth gibi araçları kullanmadığınızda kapatın. Hareketli duvar kağıdı kullanıyorsanız kaldırın.

Ama başka telefonlara baktığımda böyle yapmıyor, telefonu elimden bıraktığımda Wi-Fi vesaire her şey kapatıyorum, kesin çözüm lazım.
Ama başka telefonlara baktığımda böyle yapmıyor, telefonu elimden bıraktığımda Wi-Fi vesaire her şey kapatıyorum, kesin çözüm lazım.

Bir de arka planda CPU kullanıyor, resmen pili sömürüyor.

Ben sorunu Pixel Experience ROM yükleyerek çözdüm. Artık kafam rahat.

SELAM ALEYKUM ARKADASLAR BI SORUM OLCAKDI Redmi Note 8 var 10 gün önce 2 IMEI'sini attırdık. (Telefon yurt dışından geldi.) şimdi son iki haftada inanılmaz bir derecede pil boşaltım sorunu var Yüklü Rom ve Versiyon Numarası: MIUI 11.0.11.0(PCOMIXM)
bootloader kilidi açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…