TheGooners Hectopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar merhaba! Bu sorunu aylardır çözemedim. İnternette bulunan hemen hemen bütün çözümleri denedim ama bir türlü yapamadım. Telefonu alalı 4 ay oluyor. 4 aydır bu sorun bildirimi görünüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba! Bu sorunu aylardır çözemedim. İnternette bulunan hemen hemen bütün çözümleri denedim ama bir türlü yapamadım. Telefonu alalı 4 ay oluyor. 4 aydır bu sorun bildirimi görünüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
PunchLiner Kilopat Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 459 Çözümler 4 24 Mayıs 2020 #2 Güncellemeyi yapın düzelecektir.
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.542 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 24 Mayıs 2020 #3 Ayarlardan telefon numarasını eklediniz mi? Numara olmadan sunucuya doğrulama mesajı gitmeyebiliyor.
TheGooners Hectopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #4 PunchLiner dedi: Güncellemeyi yapın düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler. Güncellemeleri kontrol ettim. En son güncellemeyi kullanıyorum. Yaşar Portakal dedi: Ayarlardan telefon numarasını eklediniz mi? Numara olmadan sunucuya doğrulama mesajı gitmeyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Cevap için sağ olun. Telefon numaram ekli görünüyor.
PunchLiner dedi: Güncellemeyi yapın düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler. Güncellemeleri kontrol ettim. En son güncellemeyi kullanıyorum. Yaşar Portakal dedi: Ayarlardan telefon numarasını eklediniz mi? Numara olmadan sunucuya doğrulama mesajı gitmeyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Cevap için sağ olun. Telefon numaram ekli görünüyor.