jokerthiefs Decapat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 132 Çözümler 1 2 Eylül 2020 #1 İkisi arasında çok kalıyorum. Note 8 tasarım harikası ancak Note 8 Pro daha iyi özelliklere sahip yardımcı olursanız sevinirim
İkisi arasında çok kalıyorum. Note 8 tasarım harikası ancak Note 8 Pro daha iyi özelliklere sahip yardımcı olursanız sevinirim
2 250519 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Eylül 2020 #2 jokerthiefs dedi: İkisi arasında çok kalıyorum. Note 8 tasarım harikası ancak Note 8 Pro daha iyi özelliklere sahip yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Tabi ki Note 8 Pro.
jokerthiefs dedi: İkisi arasında çok kalıyorum. Note 8 tasarım harikası ancak Note 8 Pro daha iyi özelliklere sahip yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Tabi ki Note 8 Pro.
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 2 Eylül 2020 #3 Ben Note 8 kullanıyorum. Ihtiyaçlarımı yeterince karşılıyor ve fazladan para vermeyi gereksiz gördüm. Ihtiyaca göre değişir yani.
Ben Note 8 kullanıyorum. Ihtiyaçlarımı yeterince karşılıyor ve fazladan para vermeyi gereksiz gördüm. Ihtiyaca göre değişir yani.
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 2 Eylül 2020 #4 Kamera çok önemli değilse Redmi Note 8 de iş görür. (Redmi Note 8 Pro'nun kamerası harika değil ancak Redmi Note 8'e göre oldukça fark var.)
Kamera çok önemli değilse Redmi Note 8 de iş görür. (Redmi Note 8 Pro'nun kamerası harika değil ancak Redmi Note 8'e göre oldukça fark var.)
jokerthiefs Decapat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 132 Çözümler 1 2 Eylül 2020 #5 jokerthiefs dedi: İkisi arasında çok kalıyorum. Note 8 tasarım harikası ancak Note 8 Pro daha iyi özelliklere sahip yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Ayrıca farklı güzel tasarımı iyi 4 kameralı bir telefon daha önerebilirsiniz ancak ucuz olsun. 349398 dedi: Kamera çok önemli değilse Redmi Note 8'de iş görür. (Redmi Note 8 Pro'nun kamerası harika değil ancak Redmi Note 8'e göre oldukça fark var.) Genişletmek için tıkla... Kamera benim için büyük bir etken ben telefonlara şık kılıf ve aksesuar takmayı seviyorum kılıflı güzel bir fotolarını atarsanız çok iyi olur. Note 8 ve 8 Pro'nun şık hallerinin fotolarını atar mısınız 250519 dedi: Tabi ki Note 8 Pro. Genişletmek için tıkla... Bence Note 8'in tasarımı Note8 Pro'da olması gerekiyordu ama maalesef Son düzenleme: 3 Eylül 2020
jokerthiefs dedi: İkisi arasında çok kalıyorum. Note 8 tasarım harikası ancak Note 8 Pro daha iyi özelliklere sahip yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Ayrıca farklı güzel tasarımı iyi 4 kameralı bir telefon daha önerebilirsiniz ancak ucuz olsun. 349398 dedi: Kamera çok önemli değilse Redmi Note 8'de iş görür. (Redmi Note 8 Pro'nun kamerası harika değil ancak Redmi Note 8'e göre oldukça fark var.) Genişletmek için tıkla... Kamera benim için büyük bir etken ben telefonlara şık kılıf ve aksesuar takmayı seviyorum kılıflı güzel bir fotolarını atarsanız çok iyi olur. Note 8 ve 8 Pro'nun şık hallerinin fotolarını atar mısınız 250519 dedi: Tabi ki Note 8 Pro. Genişletmek için tıkla... Bence Note 8'in tasarımı Note8 Pro'da olması gerekiyordu ama maalesef