Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.654 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #11 Muhammedu dedi: Pixel Experience. Genişletmek için tıkla... Bazı telefonlarda -Hatta neredeyse hepsinde- pil performansı rezil bir ROM. ArrowOS varken tercih edilmemeli. Varsa EvoX de bakabilirsiniz. Oldukça stabil oluyor Offical EvoX ROM'lar.
Muhammedu dedi: Pixel Experience. Genişletmek için tıkla... Bazı telefonlarda -Hatta neredeyse hepsinde- pil performansı rezil bir ROM. ArrowOS varken tercih edilmemeli. Varsa EvoX de bakabilirsiniz. Oldukça stabil oluyor Offical EvoX ROM'lar.
S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.555 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 27 Haziran 2023 #12 @Umut Nas Reis, peki IOS ROM varmı? Yoksa ona benzeyen tarz ROM var ise söyler misiniz?
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.640 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #13 Screamy dedi: @Umut Nas Reis, peki iOS ROM var mı? Yoksa ona benzeyen tarz ROM var ise söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... iOS ROM yok maalesef. Ona benzeyen bilmiyorum, hiç denk gelmedim.
Screamy dedi: @Umut Nas Reis, peki iOS ROM var mı? Yoksa ona benzeyen tarz ROM var ise söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... iOS ROM yok maalesef. Ona benzeyen bilmiyorum, hiç denk gelmedim.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.654 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #14 Screamy dedi: @Umut Nas Reis, peki IOS ROM varmı? Yoksa ona benzeyen tarz ROM var ise söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Genel olarak ROM'ların bir çoğu benzer olur. Ubuntu Touch da bakabilirsiniz farklı birşeyler arıyorsanız.
Screamy dedi: @Umut Nas Reis, peki IOS ROM varmı? Yoksa ona benzeyen tarz ROM var ise söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Genel olarak ROM'ların bir çoğu benzer olur. Ubuntu Touch da bakabilirsiniz farklı birşeyler arıyorsanız.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.192 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #15 Screamy dedi: Merhaba, elimde Redmi Note 8 cihazı var. Telefon kasıyor, daha iyi performans için ROM veya MIUI sürüm önerebilir misiniz? Bir de ROM atmak cihazın IMEI zarar veriyormuş. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hocam AOSP'ler amiral gemisi olmayan telefonlarda çok pil kullanıyor genelde. EU ROM en stabil MIUI sürü müdür tavsiye ederim.
Screamy dedi: Merhaba, elimde Redmi Note 8 cihazı var. Telefon kasıyor, daha iyi performans için ROM veya MIUI sürüm önerebilir misiniz? Bir de ROM atmak cihazın IMEI zarar veriyormuş. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hocam AOSP'ler amiral gemisi olmayan telefonlarda çok pil kullanıyor genelde. EU ROM en stabil MIUI sürü müdür tavsiye ederim.