Xiaomi Redmi Note 8 ses tuşu basılı kalıyor

Erengg135

Decapat
Merhabalar. Kulllandığım telefon Xiaomi Redmi Note 8. önceden olmuyordu fakat şu an ses açma tuşu basılı kalıyor. Bazen basılı kalıyor bazen ise sadece sesi Full açıyor sonra basılı kalmıyor. Büyük ihtimal bu durumdan ötürü bazen de açma kapama tuşu çalışmıyor. Telefonu açıp kapatmayı denedim. Hafifçe vurmayı denedim belki toz sıkışmıştır falan diye. Tuş dışarıdan bakınca normal gözüküyor. Birtakım başka şeyler denedim fakat olmadı. Güncelleme gelmiş şu an onu yapıyorum fakat yazılımsal olduğunu pek düşünmüyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Hocam bende de oluyordu sonrasında kendisi düzeldi sanırım ya. Yazılımsal bir sıkıntı olabilir, benim gibi yaşayan arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum. Telefonu hiç suya düşürmüş müydünüz?
Düşürmedim hiç suya, tozlu ortamda da bulunmadı. Olabilecek en küçük şey silgi tozu. O da orası için fazla büyük.
Samsung telefonumda aynı sorun vardı. Telefoncuya verdim 10 dakikada haletti. 10 TL verdim yoluma baktım. Tozla ya da güncelleme ile olacak şey değildir. İçeriye gömüldüyse tamir gerekir.
Teşekkürler, umarım önemli bir şey yoktur. En son öyle yaparım artık.
Kendi kendine geçti, acılı bir dönemdi. Yine de yardımcı olan ve olmaya çalışan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı