Xiaomi Redmi Note 8 Wi-Fi sorunu

Yer
Ankara
Xiaomi Redmi Note 8 kullanıyorum. Yaklaşık 2 ay oldu, Online oyunlarda Wi-Fi kopması yaşıyorum. Modemde sorun yok veya interneti kullanan başka kişilerde hiçbir sorun yok. Çözümünü bilen var mı?

Note 7 kullanıyorum aynı sorun bende de var YouTube'de video izlerken geliyor başıma daha çok.

Internet hızım yüksek bilgisayarda canavar gibi fakat mobilde çok yavaş bir sinyal çekiyormuş gibi inanılmaz yavaş. Haftada birkez ağ ayarlarını sıfırlıyorum düzeliyor.

Not: Cihazlar iPhone X, iPhone 8, Honor view 20.

Kato aynı cihaz var bende. İlk aldığımda dokunmatik sorunu yaşayıp gönderdim. İkinci aldığımda ekranda kocaman nokta vardı gönderdim şu an üçüncü cihazdayım ve henüz bir sıkıntı yaşamadım. Gönder servise yardımcı oluyorlar sağ olsunlar.

Garantisi yok telefonun hocam, galiba bende oyunu bırakacağım öyle görünüyor.

Garantisi yok telefonun hocam, galiba bende oyunu bırakacağım öyle görünüyor.

Spot telefonlarda yapılan işlemden ötürü telefonun orijinal MAC adresi değişebiliyor. Sorununuz bundan kaynaklı olabilir. Düzeltmek için işlem yapılmadan önceki Bluetooth ve Wi-Fi MAC adreslerini kaydetmiş olmanız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…