Xiaomi Redmi Note 8'e Fastboot nasıl atılır?

MuslumanMarsli

Kilopat
Daha fazla  
Xiaomi Redmi Note 8 Pixel UI işletim sistemi kurulmuş ikinci el bir telefon aldım. Telefonu ayarlardan fabrika ayarlarına çeviremiyorum. Reboot atayım dedim reboot ekranında turuncu renkli "FASTBOOT" yazısı çıkıyor ve başka bir şey olmuyor. İnternette araştırdım sadece o ekrandan çıkma hakkında videolar var. Nasıl "FASTBOOT" ekranından boot atabilirim? Bilgisayar ile veya değil, yardımcı olur musunuz?

Bilgisayar dan fastboot reboot kodu ile çıkabilir. Otg kablonuz varsa başka bir telefon ile bugjaeger i kullanıp çıkabilirsiniz.
Biraz daha açıklayabilir misiniz? Herhangi bir video veya kaynak varsa atma şansınız var mı?

Bilgisayar dan fastboot reboot kodu ile çıkabilir. Otg kablonuz varsa başka bir telefon ile bugjaeger i kullanıp çıkabilirsiniz.
Bilgisayarım var bilgisayardan nasıl yapabilirim? Başka telefona ulaşma şansım pek yok.

Hocam bilgisayarınıza telefonunuzun stock ROM'u nu indirip içindeki sürücü dosyasını kurun. Sonra altta vereceğim linkten Fastboot komutlarını çalıştırmanız için SDK platform Tools'u indirin (işletim sistemini seçip en alta kaydırın ve okudum deyip indirin) daha sonra telefonu kablo ile bilgisayara bağlayıp önceden yazdığım kodu girin. Kodun sonundaki boşlukları almayın.

Hocam bilgisayarınıza telefonunuzun stock ROM'u nu indirip içindeki sürücü dosyasını kurun. Sonra altta vereceğim linkten Fastboot komutlarını çalıştırmanız için SDK platform Tools'u indirin (işletim sistemini seçip en alta kaydırın ve okudum deyip indirin) daha sonra telefonu kablo ile bilgisayara bağlayıp önceden yazdığım kodu girin. Kodun sonundaki boşlukları almayın.

Şuanda mesaideyim eğer akşam 8 gibi müsaitseniz özelden mesajlaşabilir miyiz? Çok fazla vaktinizi almam. Maksimum 30 dakika.

Şu anda mesaideyim eğer akşam 8 gibi müsaitseniz özelden mesajlaşabilir miyiz? Çok fazla vaktinizi almam. Maksimum 30 dakika.

O saatlerde aktif olmuyorum hocam. Belki bu akşam sosyale tekrar girmeyebilirim. Özelden ise sosyal medyayı aktif kullanmadığımdan konuşamayız. Siz yine de sorun yaşarsanız @YZBruh hocamıza da danışabilirsiniz.

Hocam musait misiniz? Telefona Pixel 13 işletim sistemi kurulmuş Xiaomi UI a çevirmeden sadece sıfırlamak istiyorum. Turuncu yazılı fastboot yazısından ileri gidemiyorum.
Cihaz fastboot modundadır. Bu mod, android cihazın bootloaderini açmak/kilitlemek (ve sizin durumunuzda açık), bölüm bilgileri almak, eğer cihaz dinamik bölümlü ise dinamik bölümleri silmek/oluşturmak, ve imaj flaşlamak ve daha fazlası içindir. Fastboot ile etkileşime geçerseniz işiniz sadece 2 komuta bakar. Sadece MediaTek, Xiaomi, Google USB sürücülerini kurmak, ve platform tools indirmek, CMD açıp işe koyulmak. Hepsinin linkini vereceğim.

@MuslumanMarsli

Platform tools: https://dl.google.com/android/repository/platform-tools-latest-windows.zip

MediaTek USB driver: MTK USB All v1.0.8 Driver for Windows

Google USB driver:

Xiaomi ile Google bir.
Sürücüleri indirin ve kurun. Platform tools'u ise ayıklayın ve o dizinde CMD açın. Haber verirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı