Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.066 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #21 Saditama dedi: Oppo a73.. Tasarımı beni biraz kararsız bırakmışti ama eğer verdiğin fiyata değecek derseniz düşüneceğim. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle düşün. Aman Xiaomi'ye bulaşma iki telefonunu kullandım MIUI kadar rezil bir arayüz yok. Kalitesi vasat. Diğer markalar gibi belirli testlere tabii tutulmuyor cihazlar.
Saditama dedi: Oppo a73.. Tasarımı beni biraz kararsız bırakmışti ama eğer verdiğin fiyata değecek derseniz düşüneceğim. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle düşün. Aman Xiaomi'ye bulaşma iki telefonunu kullandım MIUI kadar rezil bir arayüz yok. Kalitesi vasat. Diğer markalar gibi belirli testlere tabii tutulmuyor cihazlar.
Saditama Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #22 Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. O zaman son olarak; sizce biraz daha sabretmeli miyim piyasanın düzelmesi için?
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. O zaman son olarak; sizce biraz daha sabretmeli miyim piyasanın düzelmesi için?
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 22 Mayıs 2021 #23 Saditama dedi: Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. O zaman son olarak; sizce biraz daha sabretmeli miyim piyasanın düzelmesi için? Genişletmek için tıkla... Tahminimce maximum 100 - 200 TL arası düşüş olur, fazla düşüş olmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2021
Saditama dedi: Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. O zaman son olarak; sizce biraz daha sabretmeli miyim piyasanın düzelmesi için? Genişletmek için tıkla... Tahminimce maximum 100 - 200 TL arası düşüş olur, fazla düşüş olmaz.
Saditama Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #24 Anladım teşekkur ederim