Xiaomi Redmi Note 9 alınır mı?

Bütçe
2750-3000 tl

HDDKullanıyorum

Hectopat
Daha fazla  
Annemim günlük işlerde kullanması için bir telefon alacağım. Aklımda General Mobile GM21 Plus Xiaomi Redmi Note 9C ve Redmi Note 9 var sizce hangisini alırsam günlük işlerde WhatsApp Facebook Instagram gibi uygulamalarda sorun yaratmaz? Oyun oynanmayacak sadece bu işleri görsün yeterli.

General Mobile'ye bulasma o yeter.

Redmi Note 9 alabilirsiniz bence. Günümüzün şartlarına göre fiyat performans bir ürün. Kamerası, ekranı, şarj ömrü iyi bir cihaz. Bir de indirimde bulursanız sakın kaçırmayın.

Redmi Note 9 alabilirsiniz bence. Günümüzün şartlarına göre fiyat performans bir ürün. Kamerası, ekranı, şarj ömrü iyi bir cihaz. Bir de indirimde bulursanız sakın kaçırmayın.

2849TL'ye buldum yorumlarında sorunsuz ulaştığı yazıyor alacağım sanırım şu anda.

2849TL'ye buldum yorumlarında sorunsuz ulaştığı yazıyor alacağım sanırım şu anda.

Sakın kaçırma ben 3500 TL'ye Mi Note 10 Lite aldım şu anki fiyatı 6000TL telefon çıktığı ilk aylarda aldım 1 yıl içinde yaklaşık %200 zam gelmiş. Zaman kaybetmemeye çalış.

Sakın kaçırma ben 3500 TL'ye Mi Note 10 Lite aldım şu anki fiyatı 6000TL telefon çıktığı ilk aylarda aldım 1 yıl içinde yaklaşık %200 zam gelmiş. Zaman kaybetmemeye çalış.

Siparişi verdim elime ulaşacak sanırım 3-4 iş gününe

General Mobile önermem hocam. Redmi Note 9 alınabilir bir telefon.

Ben olsam hiç riske atmam, Samsung A21 ya da Note 9 alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…